Novosadska liga: Veternik lagano, "petarda" Bačke protiv Siriga

Sezona u Novosadskoj ligi, petom rangu domaćeg fudbala, privodi se kraju i izvesno je da će šampion biti Veternik.
Novosadska liga: Veternik lagano, "petarda" Bačke protiv Siriga
Foto: 021.rs
Veterničani ne posustaju, pa su u 31. kolu, na gostovanju, savladali ekipu Omladinca, rezultatom 3:1. 
 
Poveli su domaćini golom Janića, ali je ubrzo Ušćumlić izjednačio na 1:1, da bi potom isti igrač povisio preokrenuo rezultat u korist Veterničana. Konačan rezultat na 3:1 postavio je Ognjanović na startu drugog poluvremena.
 
I TSK nastavlja uspešan niz. Kao i njihovi rivali iz Veternika, Temerinci su takođe slavili na gostovanju, savladaši u Begeču Bačku. 
 
Ipak, bilo je neizvesno, jer je sve do 70. minuta vodila Bačka, golom Todorića. Ipak, 20 minuta pre kraja je izjednačio Džanković, a isti igrač je iskoristio priliku i osam minuta kasnije još jednim pogotkom doneo pobedu svom timu. 
 
Ubedljivu pobedu ostvarila je Bačka iz Đurđeva, koja je na domaćem terenu trijumfovala nad Sirigom, rezultatom 5:0. Podelili su igrači Bačke pogotke na "ravne časti", pa su se u listu strelaca upisali Dejanović, D. Trivunović, Balog, Rogić i T. Trivunović.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Futog - Slavija 1:0, Fruškogorski partizan - ŽSK 3:0, Jedinstvo - Titel 3:1, Hajduk - Susek 2:1, Tatra - Šajkaš 1:0, Petrovaradin - Fruškogorac 3:2.
 
Razlika između prva tri tima na tabeli je velika. Lider je Veternik sa 81 bodom, drugi je TSK sa 74, a iza Temerinaca je Slavija sa 55 bodova. Na začelju su Titel, Hajduk i Susek.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.