Standardni prvotimac Voše prešao u Osijek, otišao kao slobodni igrač

Standardni prvotimac Vojvodine, štoper Slavko Bralić, prešao je u redove Nogometnog kluba Osijek.
Transferom u Hrvatsku, potvrđeno je pisanje 021.rs s početka maja da ovaj Splićanin neće nastaviti karijeru u Vojvodini, sa kojom je osvojio Kup Srbije.
 
Dvadesetosmogodišnji defanzivac je u protekloj sezoni odigrao 34 utakmice za Vojvodinu, upisavši gol i dve asistencije. 
 
Iako se prema sajtu Transfermarkt Bralićeva vrednost procenjuje na 800.000 evra, Vojvodina za njega nije dobila ni dinara, s obzirom na to da uprava nije produžavala ugovor sa njim, što je bila i jedna od zamerki bivšeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. 
 
Bralić je već nastupao sa Osijek, od 2013. do 2015. godine, a kako je poručio na predstavljanju, srećan je što je nakon šest godina ponovo u Gradskom vrtu.
 
"Prošao sam različite lige i države, mišljenja sam da sam stekao vredno iskustvo igrajući u tamošnjim klubovima i siguran sam da će mi koristiti. Mislim da sam se afirmisao kao igrač, sada sam u najboljim godinama i daću sve od sebe da to pokažem na terenu. Znam kakav je Osijek danas klub, a ja ću pružiti maksimum da doprinesem njegovom rastu", kazao je Bralić na predstavljanju u novom-starom klubu.
  • Novo naselje fkv

    01.06.2021 22:40
    Hvala ti i srećno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport