Vaterpolistima Vojvodine otvorena vrata Evrope, problem finansije

Vaterpolisti Vojvodine završili su sezonu nakon što su u četvrtfinalu plej-ofa Superlige poraženi od Radničkog. Ipak, peta pozicija ih vodi u Evropu.
Vaterpolistima Vojvodine otvorena vrata Evrope, problem finansije
Foto: 021.rs
Međutim, da li će Voša i učestvovati u LEN Evrokupu zavisiće od finansijske situacije u klubu.
 
Generalni direktor VK Vojvodina Marko Ćuk kaže za Dnevnik da su zadovoljni postignutim rezultatima, s obzirom na to da su sklapali ekipu u odnosu na budžet koji su imali na raspolaganju.
 
"Ono što smo zacrtali pred početak sezone, to smo i ostvarili. Uložićemo ozbiljan napor kako bismo došli do sredstava da u narednoj sezoni učestvujemo u Evrokupu. U proteklim godinama smo takođe imali rezultat za učešće na međunarodnoj sceni, ali, nažalost, nismo imali dovoljno novca. Nadam se da ćemo ovog puta uspeti da ga obezbedimo i da ćemo na jesen igrati u Evropi", poručuje Ćuk.
 
On je najavio i promene u ekipi, s obzirom na to da postoje oni koji bi želeli da promene sredinu, zbog čega će se tražiti adekvatne zamene za njih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport