Lalatović, posle Voše, ponovo na Čairu

Doskorašnji trener Vojvodine nastaviće karijeru u Radničkom iz Niša, gde je već bio šef stručnog štaba.
Lalatović, posle Voše, ponovo na Čairu
Foto: 021.rs
Nakon dve uspešne sezone u Vojvodini i ružnog rastanka zbog nesuglasica sa upravom kluba, Lalatović je našao novu sredinu.
 
Želja da karijeru nastavi u inostranstvu, koju je u više navrata isticao, smatrajući da je prevazišao srpski fudbal, nije mu se ispunila.
 
Tako se Lalatović vraća u Niš da predvodi klub sa kojim je u sezoni 2018/19. bio vicešampion Srbije, i gde je takođe obarao rekorde. Međutim, i sa Nišlijama je imao burne epizode, pa se pamti i njegovo "ovoga mi krsta", te poruke da će progovoriti o navodnim nameštenim utakmicama.
 
Nišlije su sporazumno raskinule saradnju sa doskorašnjim trenerom Aleksandrom Stankovićem, a Lalatović poručuje da se sa zadovoljstvom vraća u klub u kojem je proveo prelepih godinu dana.
 
"Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju", poručio je Lalatović.
 
On je dodao i da Radnički više nikad ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj se našao prošle sezone, kada je do poslednjeg trenutka strepeo za opstanak u Superligi. Cilj koji postavlja sebi je plasman među četiri najbolje ekipe u domaćem šampionatu i povratak u Evropu.
 
Njegov stručni štab će činiti Dragan Šarac i Vidak Bratić, sa kojima je predvodio i novosadski tim.
  • brus

    08.06.2021 09:40
    vilis
    lalatović je prošli ut kada je odlazio iz Niša rekao da traži klub koji je blizu Beograda, pa dođe u Novi Sad. Verovatno se Niš odjednom približio Beogradu.
  • Ne pratim fudbal

    08.06.2021 06:04
    Potseća na Šećeroskog
    Mislim da je bolje rešenje bilo da je karijeru nastavio na sceni "Pera Dobrinović", jer sam i ja koji ne pratim fudbal čuo za njegove izjave i ponašanje, a odgledao sam snimak kada je nekoliko puta ponogio gledanje na sat i rekao: "evo sad je (mislimda je bilo) pola četiri, a mi smo drugi na tabeli".
  • Vladimir

    08.06.2021 01:05
    Cirkusant.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.