Mladost sa Satelita protiv Partizanove filijale u borbi za Prvu ligu Srbije

Fudbalski klub Mladost iz Novog Sada igraće protiv zemunskog Teleoptika u baražu za plasman u Prvu ligu Srbije.
U baražu se igraju dve utakmice, a Mladost će biti domaćin na prvoj. Drugi par koji se takmiči za Prvu ligu Srbije čine Sloga iz Požege i zaječarski Timok.
 
Rival Mladosti prilično poznat. Teleoptik ima mlađu ekipu od Mladosti, što nije za čuđenje, jer je reč o timu u kojem se kali omladina Partizana. 
 
Mladost sa Satelita bila je apsolutno ubedljiva u nadjužoj sezoni Srpske lige Vojvodina. U 38 utakmica ostvarili su 30 pobede, četiri remija i isto toliko poraza, čime su ubeležili ukupno 94 boda.
 
Imali su najefikasniji napad i odbranu u ligi, a samo tri gola su nedostajala do dođu do brojke od 100 pogodataka. Primili su 28 golova. 
 
Iako je Mladost prošle sezone imala pomalo i sreće, zbog prekida šampionata, ovog puta su izabranici Saše Filipovića pokazali kvalitet i to da su za klasu jači od ostatka timova iz Srpske lige Vojvodina. 
 
Ukoliko se plasiraju u Prvu ligu Srbije, biće to istorijski uspeh za tim iz novosadskog kvarta, koji sledeće godine slavi pola veka postojanja. 
  • Novo naselje

    09.06.2021 16:08
    pravi termin
    12. jun u 17:30
  • Sdragan

    08.06.2021 23:36
    Termin utakmice!!!
    Subota 17 jun,
    17.30h
  • ...

    08.06.2021 21:07
    ???
    Dok veliki vođa sa Satelita najači Zvezdaš vodi navijanje zvani "Ševara"...za Mladost nema zime.Svi na satelit da pomognemo idejnom vođi i velikom Zvezdašu "Ševari" da uz dobro navijanje srušimo i očerupamo mlade grobarčiće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.