Igrači Vojvodine počeli pripreme za narednu sezonu

Fudbaleri Vojvodine otpočeli su pripreme za narednu sezonu 2021/22, a na prozivci se pojavilo 40 igrača koji će konkurisati za tim u predstojećoj sezoni.
U Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" na prozivci se pojavilo 40 igrača, a povodom početka priprema njima su se obratili predsednik kluba Dragoljub Samardžić, član Upravnog odbora Ljubomir Apro, sportski direktor Ljubiša Dunđerski i šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević.
 
Samardžić poručuje da igračima želi dobro zdravlje i uspešnu sezonu, ali i naglašava da novi sportski direktor i šef stručnog štaba imaju maksimalnu podršku uprave kluba.
 
"Naša nova politika je mladost i očuvanje standarda, rezultata i ugleda kluba. Srećni smo što imamo mladost ispred nas, a na vama je da to naše veliko poverenje opravdate i da se zajedno radujemo novim uspesima. Novog šefa struke i novog sportskog direktora jednoglasno je izabrao Upravni odbor, imaju našu maksimalnu podršku, a molimo i vas da zajedno sa njima radite i da rezultate i formu uskladite sa željama i ambicija kluba", kaže predsednik FK Vojvodine.
 
Sa novom politikom kluba slaže se i član Upravnog odbora Ljubomir Apro koji ističe da je imperativ spojiti mladost i iskustvo.
 
"Prošle sezone smo imali više tih iskusnih, sada ćemo spojiti mladost i iskustvo i da na taj način nađemo neku novu meru. Svi ćete dobiti šansu, šef struke će to odrediti, ali idealan spoj jesu mladost i iksustvo", smatra Apro.
 
Novi sportski direktor Voše Ljubiša Dunđerski kaže da mu je čast što se vratio u svoj matični klub.
 
"Meni je čast što sam se vratio u svoj matični klub. Sve što vam bude potrebno, od danas, ja sam tu. Za bilo kakve razgovore i probleme, stojim na raspolaganju, javite se da zajedno budemo ono što treba da budemo. Vi ste pre svega obični ljudi i još bolji fudbaleri i od mene od danas imate maksimalnu podršku. Slab sam govornik, ali sam odličan radnik. Na terenu ćete imati vrhunske uslove za rad i maksimalno poštovanje prema svima vama, prvo kao ljudima, pa onda kao igračima", najavljuje Dunđerski.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević podvlači da je ključ uspeha disciplina.
 
"Pravilo je jako prosto, malo ćemo da pričamo, više ćemo da radimo. Ja imam svoja pravila, meni je disciplina sve. Ćutimo, radimo, borimo se, to ja tražim od vas, to od mene traži klub. Niko nije iznad kluba, nijedan igrač, ni trener ni stručni štab. Bitan je samo teren i da ostvarimo ciljeve koje ćemo danas odrediti. Za sve što mogu da budem tu, moj telefon će za vas biti dostupan 24 časa", poručuje igračima Slavoljub Đorđević pre njihovog prvog treninga.
 
Na prvoj prozivci prog tima Vojvodine pojavili su se sledeći igrači:
 
1. Nikola Simić
2. Nemanja Toroman
3. Goran Vukliš
4. Marko Bjeković
5. Mladen Devetak
6. Stefan Đorđević
7. Vladimir Kovačević
8. Igor Jeličić
9. Lazar Stojsavljević
10. Marko Luković
11. Nikola Mirić
12. Luka Kljajić
13. Aleksandar Busnić
14. Novica Maksimović
15. Veljko Simić
16. Mirko Topić
17. Bogdan Mladenović
18. Dejan Zukić
19. Miljan Vukadinović
20. Vladimir Miletić
21. Vladan Novevski
22. Uroš Kabić
23. Mihajlo Nešković
24. Nemanja Čović
25. Aleksandar Mesarović
26. Vukašin Bogdanović
27. Momčilo Mrkaić
28. Nikola Pavlica
29. Ranko Puškić
30. Stefan Dražić
31. Marko Mandić
32. Đorđe Pantelić
33. Veljko Jelenković
34. Veljko Bogdanović
35. Nemanja Ivanović
36. Matvej Martinkevič
37. Petar Pavlićević
38. Dragan Kokanović
39. Milan Vidakov
40. Nebo Junior
  • Talenti

    09.06.2021 15:49
    Na kilo
    Privatan klub si postala moja Vošo.Sve igrači od jednog menadžera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.