Voša predstavila dva nova pojačanja: Sa Busnićem i Stevanovićem u borbu za jesen u Evropi

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je dva nova pojačanja za narednu sezonu, ugovore su potpisali veznjak Aleksandar Busnić i centralni bek Dušan Stevanović.
Busnić je rođen 1997. godine i u karijeri je nastupao za mlađe kategorije Rada, a igrao je i na pozajmicama u Žarkovu i Bežaniji, u kojoj je bio i kapiten.
 
On je sa Vojvodinom potpisao ugovor na tri godine, te je, kako sam kaže, veoma srećan zbog dolaska u klub i uslova za rad koje karakteriše kao fenomenalne.
 
"Tu sam već skoro dve nedelje, za sada sve deluje odličnom, upoznajemo se i imamo nekoliko dana do odlaska na pripreme. Verujem da će biti super", kaže Busnić.
 
On dodaje i da u kvalifikacionim mečevima protiv litvansko Paneževisa neće biti lako, ali veruje u uspeh.
 
"Idemo kolo po kolo, Litvanci imaju dosta stranaca. Mi se spremamo i mislim da neće biti problema", zaključuje veznjak Vojvodine.
 
Novi centralni bek "stare dame" Dušan Stevanović rođen je 1997. godine, i svoje iskustvo sticao je nastupima u Dinamu iz Vranja, kao i Radniku iz Surdulice. 
 
Ugovor sa Vošom potpisan je na dve godine, a Stevanović takođe navodi kako mu je čast što je u klubu sa takvom istorijom i tradicijom.
 
"Fenomenalan je osećaj postati igrač Vojvodine, navijači od mene mogu da očekuju maksimum na svakoj utakmici. Svestan sam da su očekivanja velika, ali nadamo se plasmanu u Evropu kao i dobroj poziciji u prvenstvu", poručuje Stevanović.
 
On dodaje i da dobro poznaje vošinog trenera Slavoljuba Đorđevića, te da se raduje novoj saradnji.
 
"Drago mi je što ćemo sarađivati i ove sezone. Takođe, igrači su me prihvatili, a atmosfera je odlična", naglašava Stevanović.
 
 
Vojvodina će u drugom kolu kvalifikacija za novo Uefino takmičenje Ligu konferencije igrati protiv litvanskog Paneževisa, prvi meč će se igrati 22. jula u Litvaniji, dok će sedam dana kasnije revanš biti odigran u Novom Sadu.
  • Done

    17.06.2021 13:38
    Valjda, to nije sve
    Biće potrebno, još bar jedan centralni napadač, rasan golgeter, brz, nižeg težišta, i desni bek-stoper, 2u1,bar toliko. Sve preko toga je pridee. I to danas, sutra da dođu, do polaska, na planinu, da bi imalo smisla. Tekijaški bi bio rješenje, za beka, tj stopera, i pokrivao bi i Bjekovića i Jeličića, po potrebi, a Čabula, ili eventualno Prestiž, bili bi za kontre i polukontre, kao najistureniji, ili po krilu, ako Vukadinović ode, a trebao bi, nakon kvalifikacija, jer je to jedna od posljednjih prilika, da se nešto zaradi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.