Voša doputovala u Sloveniju na pripreme

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Sloveniju, gde će tokom naredne dve nedelje sprovesti glavni deo priprema za novu sezonu.
Od danas, pa sve do 4. jula, crveno-beli će boraviti u hotelu "Arena" na Mariborskom Pohorju i za to vreme odigrati četiri prijateljske utakmice. 
 
Rivali "stare dame" na pripremama biće poljski Slask Vroclav (23. jun), slovenački Maribor (26. jun) i Mura (30. jun) i hrvatska Gorica (3. jul). 
 
Sve utakmice crveno-belih biće uživo prenošene na Jutjub kanalu FK Vojvodina, kao i na Novosadskoj televiziji.
 
Ekipa Vojvodine je na put krenula jutros u 7:30 časova iz FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević je odlučio da na pripreme krene 26 igrača, a to su: Nikola Simić, Goran Vukliš, Nemanja Toroman, Marko Bjeković, Marko Luković, Stefan Đorđević, Mladen Devetak, Vladimir Kovačević, Dušan Stevanović, Igor Jeličić, Lazar Stojsavljević, Mirko Topić, Aleksandar Busnić, Novica Maksimović, Vladimir Miletić, Dejan Zukić, Nemanja Čović, Bogdan Mladenović, Mihajlo Nešković, Miljan Vukadinović, Veljko Simić, Vukašin Bogdanović, Veljko Bogdanović, Momčilo Mrkaić, Vladan Novevski i Uroš Kabić.
 
Osim igrača i članova stručnog štaba, u Sloveniju su još juče doputovali sportski direktor Ljubiša Dunđerski i šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević, a u utorak, tamo će im se pridružiti i direktor marketinga FK Vojvodina Miloš Subotin.
  • Kapiten Atalante

    21.06.2021 11:17
    Direktor marketinga
    Jel to onaj što se slikao ispred stadiona Etihad pa u CV napisao da je bio zaposlen u Arsenalu ?
    Za njega je Malajac bog marketinga.
  • Rotkvarija

    21.06.2021 06:30
    Nema mesta
    U Srbiji da se ide na pripreme?
  • FSDH

    20.06.2021 18:02
    Sezona pisi propalo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.