Vojvodina dovela beka Partizana: Luka Cucin potpisao na tri godine

Doskorašnji desni bek Partizana Luka Cucin novi je član FK Vojvodine sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor.
Cucin, koji je prošao omladinsku školu Partizana, a nastupao i za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, seniorsku karijeru je počeo u Teleoptiku, potom je igrao za Partizan, a u dosadašnjem toku karijere nastupao je na pozajmicama u Spartaku iz Subotice, dok je proteklih godinu i po dana igrao u ekipi Inđije.
 
Ovaj 22-godišnji fudbaler u protekloj sezoni za ekipu prvoligaša Inđije nastupao je u 31 meču.
 
Kako Voša navodi u saopštenju, fudbalerima i koji se već nalaze u Sloveniji na pripremama Cucin će se uskoro priključiti.
 
  • 1914

    24.06.2021 19:46
    @ZarJeBitno
    Andrić je otišao,prati vesti pre nego što komentarišeš...
  • ZarJe Bitno

    23.06.2021 22:15
    Baš.....
    .....smo bili tanki na toj poziciji.Samo Andrić, Bjeković....Kapiram, igraćemo sa par bekova, nekoliko centralnih i par veznih.Sasvim dovoljno da ostanemo u ligi.
  • Krajina

    23.06.2021 17:15
    Valjda, to nije sve
    Cucin je ok, ali dokle čekati gol igrača, a zna se da je slaba efikasnost problem duži niz godina?! Teško je takvog naći za džabe, a i za male pare? Da li se to vaga, između nekoliko opcija, ili je slabo šta dostupno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.