Kabel protiv Inđije, Mladost na Grafičar na startu Prve lige Srbije

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije počeće 7. avgusta, a Novi Sad će predstavljati dva kluba.
Kabel protiv Inđije, Mladost na Grafičar na startu Prve lige Srbije
Foto: Jelena Grlić
Nova sezona u Prvoj ligi Srbije počinje za Kabel. U protekle dve tim sa Limana bio je blizu ulaska u najviši rang, ali bi im promocija svaki put izmakla.
 
Oni će na startu sezone 2021/22. ići na gostovanje Inđiji, a u drugom kolu će odmeriti snage sa OFK Žarkovo.
 
Debitant u Prvoj ligi Srbije je Mladost sa Satelita. Imali su ubedljivu sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina i potom su u baražu uspeli da izbace Teleoptik, te da se plasiraju u drugi rang domaćeg fudbala.
 
Prva, istorijska utakmica za Mladost biće na gostovanju Grafičaru, dok će u sledećem kolu igrati protiv vojvođanskog rivala - Bačke.
 
Novosadski derbi u Prvoj ligi Srbije igraće se 26. septembra, kada će Mladost biti domaćin Kabelu.
  • Done

    24.06.2021 21:02
    Nisam prorok
    Kabel će lagano da tone. Grad ne može da financira u nedogled, i nisu dovoljni samo omladinci Voše. Po kvalitetu su već trebali biti u eliti ali pošto Proleter nije ispao, jednostavno nema dovoljno stadiona, za tri superligaša, koji zadovoljavaju propise. Šteta za igrače, koji su se nadali.
  • Zabrinuti gajtanaš

    24.06.2021 07:22
    Kakvo je stanje u Kabelu, dal i dalje traje "bajka kraj stranda"? Vidim igraci i treneri odlaze ali niko ne dolazi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.