Proleter savladao Zorju na startu priprema, strelci novopridošli Kaluđerović i Danoski

Fudbaleri Proletera savladali su ukrajinsku Zorju, rezultatom 2:1, na prvom pripremnom meču u Turskoj.
Proleter savladao Zorju na startu priprema, strelci novopridošli Kaluđerović i Danoski
Foto: Jelena Grlić
Strelci za tim sa Slane bare bili su novopridošli igrači Kaluđerović i Danoski, dok je za Zorju pogodio Janakov.
 
Proleter se dosta dobro pokazao protiv tima koji je bio treći u ukrajinskom šampionatu. Iako je na početku Zorja imala inicijativu, ubrzo je Proleter uspostavio sopstveni ritam i bio tim koji kontroliše igru.
 
Viktor Živojinović je pripretio, a nedugo zatim je za 1:0 pogodio prekaljeni Kaluđerović, na asistenciju Danoskog. Asistent je samo nekoliko minuta kasnije uspeo i sam da se upiše u strelce, Donaski je iskoristio centaršut i savladao golmana protivničkog tima.
 
 
Na poluvremenu Žigić je promenio postavu, zaigrao je drugi tim, dok je Zorja i dalje igrala sa prvim, pa je prikazala i bolju igru u drugih 45 minuta. Ipak, nisu uspeli mnogo, osim da u 80. minutu smanje prednost, preko Janakova.
 
Proleter i Zorja će, tokom priprema, još jednom odmeriti snage.  
  • FGER

    30.06.2021 09:14
    Ovo je neverovatno kolko je Vojvodina upsropastena ovog leta, sigurno 50% slabiji sastav, od toga je za novac od transfera dobijeno celih 0 evra. Svaka cast proleteru, vreme je da se pokaze ko je br. 1 u gradu.
  • Stara GARDA

    28.06.2021 10:29
    Način rada
    Kako vreme prolazi, Proleter u svakom smislu postaje br.1 Novosadski klub.

    Ovo što se danas dešava u Vojvodini, sa ljudima koji ga okružuju, a u klubu su samo zbog LIČNIH INTERESA je J E Z I V O !

    Pogledajte Mladost GAT, Proleter klubove koji RASTU, razvijaju se, ulažu, napreduju - i uporedite sa Vojvodinom, klubom koji deset godina propada, dok istovremeno isti ljudi se i dalje motaju oko kluba.

    Gospodo metuzalemi, navijači titovih blizanaca, dokle mislite da uništavate našu Vojvodinu? Zašto to radite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.