Fudbalski centar "Vujadin Boškov" dobija teren sa veštačkom travom

Fudbalski centar "Vujadin Boškov" dobiće teren sa veštačkom travom, potvrđuju iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.
Fudbalski centar "Vujadin Boškov" dobija teren sa veštačkom travom
Foto: 021.rs
Naime, gradonačelnik Miloš Vučević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta potpisali su ugovor o finansiranju opremanja fudbalskog terena pri fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.
 
Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika, Pokrajinski sekretarijat učestvovaće u finansiranju ovog programa sa 45 miliona dinara.
 
"Prvi put FK Vojvodina će imati pravi i kvalitetan teren, ogradu, javnu rasvetu, reflektore, odnosno najbolje uslove za treniranje i za prvotimce i za najmlađe selekcije. Ovaj projekat je još jedna kockica u zajedničkom mozaiku Pokrajine i Grada, a mnogo toga nas u budućnosti očekuje, jer nam je cilj da razvijamo ovaj deo Srbije", poručuje gradonačelnik.
 
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović smatra da će ovaj "najsavremeniji teren" doprineti stvaranju novih sportskih asova.
 
"Vojvodina ima dugu tradiciju, osnovana je 1914. godine, a mi kao Novosađani imamo obavezu da taj klub pomognemo", kaže Mirović.
 
Predsednik Voše Dragoljub Samardžić smatra da će sam teren, osim prvotimcima, mnogo doprineti i omladinskim selekcijama Vojvodine.
 
"Izgradnjom terena sa veštačkom travom produžićemo aktivnosti na mnogo više sati, što nam je preko potrebno. Omladinci Vojvodine vredno rade i nadaju sa da će jednog dana postići vrhunske rezultate, ali najvažnije je što će postati zdravi i dobri ljudi, fizički i mentalno spremni za život", zaključuje Samardžić.
  • VB

    08.07.2021 02:06
    Indeks
    Bas tako. Indeks. Vazno je da je neki bahati lik uzeo lokal i niko mu ne može nista sa koncertima na otvorenom. Katastrofa. Dzaba Vojvodini kad su ljudi katastrofa. Nikada uspeha. Nikada. Samo privatnik. Dokle god se ponašaju kao da je njihovo a dinar ne ulazu nego samo otimaju nema sreće.
  • Deda

    07.07.2021 07:59
    Index
    Gospodo,
    a šta ćemo sa Indeksom.
    I tamo neka deca treniraju ali u kakvim uslovima!!!!
    Bio bi red da se i njima pomogne.
  • White

    07.07.2021 07:25
    ...i da ce biti prodani za dobre pare,koje ce podeliti doticni iz grada i kluba. Vec vidjeno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.