VAR tehnologija i na "Karađorđu"

VAR tehnologija počeće da se primenjuje i u Superligi, a Voša je spremna za primenu ovog sistema.
VAR tehnologija i na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
S obzirom na to da tehnologija počinje da se primenjuje počevši sa novom sezonom, koja startuje u petak, svi stadioni na kojima se igra Superliga morali su da imaju uslove za primenu VAR-a.
 
U FK Vojvodina navode da su oni bili prvi klub u Srbiji koji je na svom stadionu instalirao VAR sistem, a uspešno testiranje je obavljeno 6. jula na meču između selekcija mlađih kategorija.
 
Za potrebe VAR sistema, na zapadnoj tribini "Karađorđa" su postavljene dve dodatne platforme za kamere, a u istu svrhu će se koristiti i jedna pokretna platforma na istočnoj tribini.
 
Vojvodina svoju prvu utakmicu u novoj sezoni igra protiv aktuelnog prvaka Crvene zvezde, u petak, 16. jula, sa početkom u 20 časova.
  • Salajčan

    12.07.2021 20:41
    Stadion
    Neznam samo kome smeta da se stadion nazove po našoj legendi Todoru Tozi Veselinović,koji je bio i ostao neprevaziđeni strelac svih vremena u Voši i fudbaler kakvog nikad nismo niti ćemo imati. Kad se već sportski centar zove po Vujketu,onda bi stadion mogao da ponese Tozino ime. I Zvezda je svoj stadion" krstila" po Rajku Mitiću,pa što mi ne možemo našem da damo po Tozi.
  • Лиманац

    12.07.2021 18:45
    Добродошлица систему „ВАР”, а „Карађорђе” остаје „Карађорђе”.
  • Vlada

    12.07.2021 17:33
    @Новосађанин

    Kome se urliče na tribinama dok gleda trećerazredni fudbal može to da radi na nekoj livadi, a ne da zagađuje grad svojim prisustvom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.