Voša počinje sezonu mečom protiv Zvezde u Beogradu, Đorđević optimističan

Fudbalski klub Vojvodina sutrašnjim gostovanjem Crvenoj zvezdi otpočeće sezonu, a šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević pred meč poručuje da je optimističan.
Voša počinje sezonu mečom protiv Zvezde u Beogradu, Đorđević optimističan
Foto: 021.rs
U prvom kolu Superlige Srbije ekipa Vojvodine sutra će se sastati sa Crvenom zvezdom u Beogradu, a trener Vojvodine poručuje da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema pred početak takmičarske sezone.
 
"Gajim optimizam prema tome šta sam video u pripremnom periodu, momci koje treniram od prvog dana rade jako dobro, prisutno je dosta pozitivne energije. Tim je nov, treba strpljenja da se igrači uigraju, napravili smo dobar balans između mlađih i iskusnijih igrača", kaže trener Voše.
 
On dodaje i da se nada da će ekipa pozitivno ući u duel, bez obzira na to što je reč o prvom kolu i to baš protiv Zvezde u Beogradu.
 
"Nadam se da će to posmatrati kao privilegiju da upravo sa Zvezdom igraju prvo kolo i to u Beogradu gde će biti dosta publike. Očekujem da izađu hrabro i jako. Svaka utakmica na pripremama bila je gotovo takmičarska, te na tome gradim optimizam", ističe Đorđević.
 
Vojvodina je između dve sezone i tokom pripremnog perioda dovela četiri pojačanja, a moguća su dodatna pojačanja do kraja prelaznog roka. Ipak, cilj kluba nije nagomilavanje igrača, već da dovodi samo ono što će poboljšati tim.
 
Pred sutrašnji meč Vojvodina ima nekoliko povređenih fudbalera čiji je nastup neizvestan, te će odluka o njihovom nastupu uslediti tokom današnjeg dana.
 
S obzirom na to da je javnost upoznata sa problemima u FK Vojvodini kada je reč o zakasnelim platama igračima i zaposlenima u klubu, Đorđević poručuje da nije njegovo da se time bavi, ali da misli da će biti rešeno u narednim danima.
 
"Ja nisam sagovornik na tu temu, isključivo se bavim ekipom. Vidim da je atmosfera i među igračima, ali i u stručnom štabu dobra tako da ne vidim nikakav problem", zaključuje Đorđević.
 
Utakmica protiv Crvene zvezde igra se u petak, u 20 sati, uz prisustvo publike. 
 
Meč drugog kola ekipa Vojvodine igraće naredne sedmice protiv drugog "večitog rivala" - ekipe Partizana, ovog puta na domaćem terenu.
  • 21102

    16.07.2021 11:08
    у најави
    има да нас натоваре са једно 5 комада!
  • Vojvodinas

    15.07.2021 19:22
    Sezona je nova a prica je stara, sampion bice ko da vise para!
  • V

    15.07.2021 18:36
    Blizanci igraju, zna se ko pobedjuje. Laki bodovi za beogradske crveno bele

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.