Voša bez sreće u žrebu - izvučen Kadeten Šafhauzen u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Rukometaši Vojvodine igraće protiv Kadeten Šafhauzena na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Voša bez sreće u žrebu - izvučen Kadeten Šafhauzen u kvalifikacijama za Ligu Evrope
Foto: 021.rs
Protivnik šampiona Srbije biće četvorostruki šampion Švajcarske i vicešampiona EHF kupa.
 
Za Šafhauzen su donedavno nastupali nekadašnji reprezentativci Srbije Bojan Beljanski i Žarko Šešum, a od ranije Uroš Elezović i Aleksandar Stojanović. 
 
Trener Vojvodine Boris Rojević kaže da nisu imali sreće u žrebu, jer su posle Rajn Levena, dobili najtežeg mogućeg rivala.
 
"Šafhauzen je pre nekoliko sezona igrao Ligu šampiona, a prošle sezone grupnu fazu Lige Evropa gde su pružili sjajne partije, odigrali nerešeno u gostima sa jednim Monpeljeom. To je nemačka škola. Doveli su nekoliko pojačanja, a najzvučnije ime jeste Đoan Kaneljas, jedan od najtrofejnijih igrača na svetu, evropski i svetski šampion. To dovoljno govori o njihovim ambicijama. Međutim, mi smo Vojvodina. Pokazali smo da znamo da se nosimo i sa najboljima. Dobili smo prošle sezone jedan Vardar, pa Motor iz Zaporožja. Dakle, iznenađenja su moguća i sigurno da ćemo dati poslednji atom snage da prođemo u 2. kolo iako je Šafhauzen sigurno favorit", poručuje Boris Rojević. 
 
Prvi meč igraće se 28. avgusta u Novom Sadu, a revanš je sedam dana kasnije. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.