FOTO: RK Vojvodina sa novim sponzorima napada Evropu i 10. titulu prvaka

Rukometni klub Vojvodina danas je u SC "Slana bara" potpisao sponzorske ugovore sa kompanijama "Mozzart" i "Bobar Petrol", a iz kluba poručuju da imaju velika očekivanja od predstojeće sezone.
FOTO: RK Vojvodina sa novim sponzorima napada Evropu i 10. titulu prvaka
Foto: 021.rs
Upravo je finansijska i strateška pozicija novih partnera, ističu iz RK Vojvodina, potrebna ovom klubu da osim višegodišnjih uspeha koje beleži u domaćim i regionalnim takmičenjima, iste počne da ostvaruje i na onoj najvećoj, evropskoj sceni.
 
Današnjim svečanim potpisivanjem ugovora u hali gde crveno-beli i nastupaju, otpočela je saradnja ovog kluba sa sponzorima "Mozzart" i "Bobar Petrol".
 
"Dobri rezultati su pokazatelj dobrog rada poslednjih godina, a RK Vojvodina je samim tim postala jedan poželjan partner kako iz privatnog tako i društvenog sektora, te je stoga saradnja sa pomenute dve kompanije od izuzetnog značaja", poručuje generalni direktor kluba Darko Jevtić.
 
 
Predsednik kluba Milan Đukić kaže da iako je klub postigao odlične rezultate u proteklim sezonama, Vojvodina tu ne namerava da stane.
 
"Naš klub u poslednjoj deceniji beleži najbolje rezultate, i ti rezultati su istorijski. Ideja nam je da u svakom smislu organizaciono podignemo naš klub, pa u sklopu toga je veoma bitna saradnja sa današnjim sponzorima. Niz koji imamo od devet trofeja, od čega je osam titula prvaka države, dovode nas u poziciju da očekujemo jedan ozbiljan iskorak", ističe Đukić.
 
On dodaje da kompanije koje su danas potpisale saradnju sa Vojvodinom zapravo mogu značajno doprineti u podizanju rezultata na viši nivo, posebno kada je reč o evropskim takmičenjima. 
 
Generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović, kao i vlasnik kompanije "Bobar petrol" Petko Bobar istakli su da im je čast da sarađuju sa RK Vojvodinom, te su poželeli sreću u predstojećim evropskim takmičenjima, ali i u domaćem šampionatu.
 
Vojvodina ove godine učestvuje u velikom broju takmičenja, u SEHA Gasprom ligi, u prvenstvu Srbije, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u Superkupu Srbije, u Kupu Srbije, i Svesrpskom kupu.
 
Kako iz kluba navode, zbog velikog broja takmičenja koja su pred Vojvodinom ove sezone, biće potrebno mnogo materijalnih sredstava, dobrih vibracija i emocija kako bi se i ova sezona privela kraju uspešno. 
 
Ono što je za RK Vojvodina ove godine od izuzetnog značaja, jeste da osvoji desetu titulu prvaka države, te da tom titulom stekne pravo na zlatnu zvezdu iznad klupskog grba.
 
Takođe, osim saradnje koja je danas i ozvaničena, vlasnik "Bobar Petrola" Petko Bobar dobiće funkciju savetnika predsednika Upravnog odbora RK Vojvodine za finansijska pitanja.
 
Voša u ponedeljak otpočinje pripreme, moguća pojačanja
 
Žrebom je odlučeno da će protivnik RK Vojvodini u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biti ekipa Šafhauzena iz Švajcarske, a čelnici kluba ističu da je ovaj protivnik svakako veoma težak, ali da će ekipa dati sve od sebe da prođe dalje.
 
"Prelazni rok još traje, moguće da ćemo dovesti još jedna ili dve pozicije da se pokriju, ali i sa ovim timom smo zadovoljni. Nismo zadovoljni jačinom protivnika koji smo dobili u prvom kolu, ali pokazali smo da se ničega i nikoga ne bojimo, tako da očekujem da ćemo u Novom Sadu pokušati da ih pobedimo, a da taj rezultat i odbranimo tamo", zaključuje Jevtić.
 
Vojvodina pripreme počinje 26. jula, u ponedeljak, a meč sa Kadeten Šafhauzenom na programu je 28. avgusta u Novom Sadu, a revanš je sedam dana kasnije u Švajcarskoj. 
  • salayka

    21.07.2021 19:13
    bravo za ekipu sa slane bare
  • Klisanski

    21.07.2021 17:53
    Breg
    Svaka cast dr Igi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.