VIDEO: Navijači Partizana skandirali protiv Vučića i na meču sa Vojvodinom

Navijači Partizana ponovo su večeras, na utakmici protiv Vojvodine, skandirali uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Protiv Vučića skandiraju navijači koji su na delu zapadne tribine. Sa južne se čuje "Samo napred Partizan". 
 
Skandiranje protiv Vučića čulo se i nakon što je Partizan postigao gol za vođstvo od 1:0.
 
 
Ovo skandiranje se na stadionu Karađorđe čulo i prošle nedelje, kada je Partizan u Novom Sadu igrao protiv Proletera.
 
Na utakmici između Partizana i slovačke ekipe Dunajska streda u Beogradu intervenisali su i pripadnici Žandarmerije, nakon što su navijači sa južne tribine prešli na istočnu i fizički napali navijače koji su skandirali protiv uprave kluba i Vučića.
 
Nakon meča protiv Proletera, Partizan je saopštio da se ograđuje od navijača koji su vređali predsednika Vučića.
 
Iz Partizana su naveli i da taj klub nije bio organizator utakmice i "zato ne može da snosi odgovornost za neprimereno ponašanje grupe navijača na zapadnoj tribini".
 
Predsednik Vučić je sinoć na Tv Pink, između ostalog, rekao da se mora imati u vidu da mnogo ljudi u fudbalskim klubovima radi za mafijaše.
 
On je kazao da uvek napadaju njega s pričom da je teško u Partizanu, a uvek se iza svega krije "odluka Veljka Belivuka i konsiljera da na tome grade političku priliku za rušenje stabilnosti Srbije, da bi se zemlja vratila na vreme razaranja i propadanja".
 
Naveo je da se i sam pitao što je uvek kriv nekome, iako je dao pare Partizanu, 2,5 miliona evra, da bi igrao u Evropi, kao što je dato i Crvenoj zvezdi.
 
"Počeli smo da čistimo fudbalsku mafiju, ali je potrebno vreme", dodao je.
  • Steva

    28.07.2021 09:20
    jedan obrok mnogo nade
    Eto za fudbalske klubove ima para a za sirotinju nema i zato nas sveko veče na RTS-dočeka apel države da pošaljemo 100 dinara SMS kao pomoć izgladnelima a< takođe se sakuplja pomoć za lečenje dece.
  • Šangaj u vodi

    28.07.2021 06:36
    Samo tako braćo
    Skandirajte. Svako pljuje po njemu a opet ima najviše glasova!?
  • Verica

    26.07.2021 12:44
    Ovo je postalo odvratno
    Da li priglupi komentari, da li oni koji odobravaju prostakluk i primitivizam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.