Partizan siguran protiv bezidejne Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom "Karađorđu" od ekipe Partizana rezultatom 2:0 (1:0) u drugom kolu Super lige Srbije.
Partizan siguran protiv bezidejne Vojvodine
Foto: Jelena Grlić
Strelac oba gola za Partizan bio je Bibras Natho u 4. i 58. minutu.
 
Partizan je bio konkretniji u uvodnim minutima, krenuo je ofanzivno od samog starta i već u četvrtom minutu poveo rezultatom 1:0. Po desnoj strani probio je Lutovac, nakon gužve u petercu, lopta se odbila do Natha koji je poslao pod prečku Nikole Simića za vođstvo gostiju.
 
Usledio je novi pokušaj Partizana preko Zdjelara, čiji je udarac sa 20 metara završio preko gola. Nakon toga, Vojvodina se oslobodila početnog pritiska i prebacila težište ka sredini terena. Ipak, Partizan je nastavio da stvara šanse, u 18. minutu Rikardo se našao u opasnoj poziciji, ali je odbrana Vojvodine odlično reagovala i izblokirana njegov pokušaj.
 
U 37. minutu, Voša je prvi put ozbiljnije pripretila, prvo je Simić tražio Mrkaića, ali je Vujačić izbio loptu u korner. Posle udarca iz ugla, Čović je pokušao da nadskoči Saničanina, ali je usput napravio i prekršaj.
 
U poslednjim minutima prvog dela igre tempo je opao, a jedino se još istakao golman Nikola Simić koji je zaustavio pokušaj Natha sa 15 metara, pa je Partizan na poluvremenu zadržao prednost.
 
Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević na poluvremenu je napravio prvu promenu, pošto je umesto Novevskog na teren ušao Bastajić, i "stara dama" je krenula nešto ofanzivnije. Čović je imao prvi pokušaj, njegov udarac glavom zaustaio je golman Popović. 
 
Partizan je u  58. minutu duplirao vođstvo, posle nove akcije po desnom boku i povratne lopte, na pravom mestu je Natho koji je šutirao sa 16 metara i od stative matirao Simića.
 
Slavoljub Đorđević je napravio i drugu promenu, Zukić je ušao umesto Mrkaića, pa je Čović zauzeo mesto najisturenijeg napadača. Čović je sledeći pripretio u 64. minutu glavom nakon prekida, no lopta je završila preko prečke. Partizan je dva minuta kasnije imao još jednu šansu, Jović se ubacio po levom boku i ušao u šesnaesterac, Simić je zaustavio njegov udarac.
 
U 70. minutu Vojvodina je izvela brzu kontru, na desnoj strani je loptu dobio Bastajić i gađao sa 25 metara, golman Popović je sigurno intervenisao i sačuvao Partizan. Šest minuta kasnije, na drugoj strani ponovo se istakao Nikola Simić, ovaj put je zaustavio solidan pokušaj Danila Pantića.
 
U finišu utakmice tempo je ponovo očekivano opao, Voša je pripretila još jednom, posle lepog centaršuta Cucina sa desnog boka, Kabić je glavom gađao pored gola, ali promene rezultata nije bilo.
  • Emmanuel Chabula

    27.07.2021 08:41
    Ljubiša živ li si
    Radiš li ti uopšte nešto!?
  • Kapiten Atalante

    26.07.2021 19:36
    Ništa bez sina
    Rešenje je da sportski direktor, nakon dolaska najvećih asova srpskog nogometa, Cucina, Busnića i Stevanovića, konačno dovede i svog sina. Tako će se rešiti problem desnog beka i za tili čas smo u Ligi šampiona.
  • Dundjerski

    26.07.2021 18:12
    Lav pivo
    Dundjerski iz kluba pod hitno,zajedno i Djukić koji ga je doveo..Kakve je to igrače doveo u klub.Koga on to može da prepozna...sem Lav pivo od Jelen piva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.