Trener Panevežisa pred Vošu: Novi meč, nova priča

Trener Panevežisa Žoao Luis Martins poručio je pred revanš utakmicu sa Vojvodinom, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, da će njegova ekipa pokušati da preokrene rezultat u svoju korist.
Trener Panevežisa pred Vošu: Novi meč, nova priča
Foto: FK Vojvodina
U prvom meču Vojvodina je slavila sa 1:0, pa su u taboru gostujućeg tima svesni toga da moraju da igraju ofanzivno i da pokušaju da iznenade rivala.
 
"Srećni smo što smo došli ovde. Svi su nas lepo ugostili, osećamo se ugodno i da smo dobrodošli. Gostovanje ovde znači mnogo našoj ekipi, ovo je veliko iskustvo za nas i za naš klub. Što se tiče našeg duela, to je novi meč koji počinjemo sa golom zaostatka. Naša očekivanja su ista kao i pred prvi meč. Vojvodina igra na visokom nivou, poseduje ogromno iskustvo u evropskim kvalifikacijama, ali i mi smo bili veoma dobri u prvom meču. Ovo je novi meč, nova priča, ali ona ne počinje rezultatom 0:0 i mi to vrlo dobro znamo. Zasluženo smo ovde i pokušaćemo da preokrenemo stvari u svoju korist", kaže Žoao Luis Martins.
 
Vezista litvanske ekipe Paulius Januškauskas saglasan je se sa svojim trenerom da je pred njegovom ekipom težak zadatak.
 
"Znamo da smo došli ovde sa golom zaostatka i daćemo sve od sebe da pokušamo da preokrenemo rezultat i da prođemo u narednu rundu kvalifikacija", dodaje Januškauskas.
 
Utakmica između Vojvodine i Panevežisa igra se u četvrtak, sa početkom u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.