VIDEO: Proleter nerešeno sa Novim Pazarom, neverovatan promašaj gola

Fudbaleri Proletera remizirali su protvi Novog Pazara, rezultatom 2:2, u trećem kolu Superlige Srbije.
VIDEO: Proleter nerešeno sa Novim Pazarom, neverovatan promašaj gola
Foto: 021.rs
Slanobarci nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena. Naprotiv, meč na "Karađorđu" je prilično loše počeo za novosadskog superligaša.
 
Zbog igre rukom dosuđen je penal za Novi Pazar u 18. minutu, a precizan sa bele tačke bio je Almir Aganspahić. Napadao je potom Proleter čitavo poluvreme, ali bezuspešno.
 
U finišu prvog poluvremena mogli su do izjednačenja, pošto je dosuđen jedanaesterac u korist domaćina. Šutirao je Viktor Živojinović, ali je njegovu nameru pročitao Miloš Ostojić. 
 
Da stvar bude gora po Novosađane, na startu drugog poluvremena Novi Pazar je uvećao svoju prednost. Posle odličnog slobodnjaka lopta se odbila do Stefana Dimića, koji ju je prosledio u nebranjeni gol domaćina.
 
Nastavili su Slanobarci da napadaju i uz malo sreće, u 48. minutu meča, došli do gola. Tomović je šutirao, lopta se odbila od jednog igrača Novog Pazara, što je zbunilo čuvara mreže gostiju, te ga je lopta preskočila. 
 
Opsedali su gol gostiju, mogli su do izjednačenja, ali je publika videla neverovatan promašaj. Nakon ubačaja iz kornera lopta je doskočila do Bašanovića. Videlo se da je igrač Proletera nije očekivao, nije bio postavljen kako treba i udario je loptu ramenu. Otišla je preko gola iako se Bašanović nalazio na svega desetak centimetara od gol linije.
 
Ipak, nagrađeni su za svoj trud u 58. minutu kada je Ortiz bio precizan nakon ubačaja iz kornera. Isti igrač dao je i treći gol za Proleter, ali je poništen nakon intervencije VAR sistema.
 
Novosadski tim se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, sa jednim osvojenim bodom. U narednom kolu Proleter gostuje Metalcu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.