Đorđević: Zaslužena pobeda, pohvale za tandem Busnić-Topić

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu, savladavši Voždovac sa 2:0, a trener "lala" Slavoljub Đorđević poručuje da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima.
Đorđević: Zaslužena pobeda, pohvale za tandem Busnić-Topić
Foto: FK Vojvodina
Golove za Vošu postigli su Veljko Simić i Mirko Topić. 
 
Đorđević poručuje da im je meč sa Voždovcem bio jako bitan, jer je bila potrebna dobra utakmica i pobeda pred gostovanje u Austriji.
 
"Ono što mene najviše raduje jeste što se konačno vratio Mića Vukadinović posle jedne duže pauze. Uspeli smo da odmorimo neke igrače, golmana Simića, izveli smo kapitena Čovića i neke igrače gde imamo prostora za rotaciju. Momci su od prvog minuta ušli jako, slažem se da smo na vreme dali gol i da nam je to olakšalo, ali mislim da smo zasluženo pobedili", kaže Đorđević.
 
Pohvalio je i tandem Busnić-Topić na sredini terena, dodavši da je to linija tima, gde uz Maksimovića i Miletića, "nema glavobolje".
 
"Prvo nam se povredio Busnić, pa smo u pripremnom periodu morali da rotiramo, imali smo i Maksimovića i Miletića, koji će sigurno dobiti šansu, jer je veliki talenat. Tandem Busnić i Topić ima kvalitet, ali ne treba zaboraviti ni Maksu ni Miletića. Taj deo tima je je jedini gde nas ne boli glava", zaključuje Đorđević.
 
Vojvodina u četvrtak, 12. avgusta, gostuje austrijskom LASK-u u Klagenfurtu, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Voša je na "Karađorđu" poražena rezultatom 1:0.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.