VIDEO: Fudbaleri Voše stigli u Austriju, u četvrtak borba za opstanak u Evropi

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Austriju, gde ih u četvrtak, protiv LASK-a, očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.
Voša je u prvom meču, odigranom na "Karađorđu", izgubila od tima iz Linca, rezultatom 1:0. Nije u pitanju nedostižna prednost, pa u taboru Vojvodine ne odustaju od borbe za prolazak u plej-of kvalifikacija.
 
Izabranici Slavoljuba Đorđevića večeras će imati trening na stadionu "Hipo grup arena", koji je poznat i kao "Vorterze", u Klagenfurtu. Stadion je kapaciteta 30.000 mesta i na njemu će se igrati meč protiv LASK-a.
 
Za ovu utakmicu, biće otvorena samo jedna tribina, tako da se ne očekuje poseta veća od nekoliko hiljada gledalaca.
 
Utakmica između Vojvodine i LASK-a igra se u četvrtak, u 21 čas, a direktan prenos će biti na drugim programima Radio-televizije Srbije i Arena sporta.
  • Kiki

    11.08.2021 19:58
    LASK je dobar tim.
    Vojvodina nema sta da izgubi.
    Sto se kaze nada umire poslednja.
    Ajmo Voso.
  • Fcv

    11.08.2021 19:19
    Vosa igra bolje kad je autsajder, nemamo sta da izgubimo! Sevnuce kontra, bljesnuce Kabic ili neko drugi, nece znati sta ih snaslo! Ajde momci verujemo u vas!
  • Liman

    11.08.2021 19:06
    Hm
    Putuj Evropo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.