Đorđević posle utakmice sa Spartakom: Derbi opravdao očekivanja, remi najpravedniji rezultat

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je podela bodova najpravedniji rezultat u vojvođanskom derbiju u Subotici.
Đorđević posle utakmice sa Spartakom: Derbi opravdao očekivanja, remi najpravedniji rezultat
Foto: Jelena Grlić
Vojvodina je danas u gostima remizirala sa Spartakom rezultatom 2:2, u petom kolu Super lige Srbije, a Đorđević je pohvalio igre obe ekipe.
 
"Derbi je opravdao očekivanja, bila je otvorena utakmica na obe strane. Imali smo 1:0 na poluvremenu, imali smo jasnu ideju kako želimo da igramo u drugom, ali Spartak je dokazao ono što smo znali i pre utakmice, da je naš rival neugodna ekipa koja igra napadački fudbal. Uspeli su da preokrenu na 2:1, mi smo se vratili i ponovo izjednačili i potom imali dve, tri mrtve šanse u jednom napadu, mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo. Mislim da je nerešen rezultat najpošteniji", rekao je Đorđević.
 
U timu "stare dame" danas nije bilo Novice Maksimovića i Vladimira Kovačevića, koji su doživeli povrede uoči ove utakmice.
 
"Maksa je pre dva dana u 'ševi' napravio neugodan pokret i nije mogao da igra, a Kovačević je na utakmici protiv LASK-a osetio primicač, ultrazvuk je pokazao oštećenje. Zbog toga smo danas došli sa 17 igrača, nije to opravdanje, nego su takve okolnosti i idemo dalje", zaključio je Đorđević.
 
U narednom kolu, Vojvodina u nedelju od 16:30 dočekuje Novi Pazar.
  • Burger

    17.08.2021 10:38
    Preterano!
    E kada je nama derbi sa Spartakom!!!

    Palite svi iz kluba i iz grada!

    Dajte našu decu i našeg klinca, trenera i sve iz početka!

    Sa tobom i u petu ligu Vošo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.