VIDEO: Proleter upisao prvu pobedu, odlična partija Petrića

Fudbaleri Proletera upisali su prvu pobedu u sezoni, pošto su na gostovanju savladali Radnički iz Niša, rezultatom 1:0.
Jedini gol na utakmici postigao je Stefan Tomović u 61. minutu iz penala.
 
Utakmica na Čairu bila je zanimljiva, uz nekoliko dobrih prilika na obe strane. Radnički je napadao, ali je u svakoj situaciji odlično reagovao golman Slanobaraca Nikola Petrić, koji je zaslužan za pobedu koliko i strelac pogotka.
 
Proleter je do penala došao nakon što je lopta pogodila u ruku jednog od igrača Radničkog. Siguran sa bele tačke bio je Tomović, koji je kazneni udarac izveo rutinski.
 
Postali su nervozniji domaćini, pa je Kovačević u 82. minutu zbog grubog starta zaradio direktno isključenje iz meča. Sa igračem višem na terenu Proleter je imao dobru priliku da uveća svoje vođstvo, ali je nije iskoristio.
 
Posle šest odigranih mečeva Proleter ima četiri osvojena boda i nalazi se na 14. mestu u šampionatu. U narednom kolu Slaboraci dočekuju Radnički iz Kragujevca.
 
  • Mirko

    24.08.2021 10:48
    konačno
    Da se Proleter odlepi sa dna tabele.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.