Iz BATE Borisova u Vošu: Kopitović potpisao za "staru damu"

Doskorašnji igrač Bate Borisova Boris Kopitović potpisao je trogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Vojvodina.
Iz BATE Borisova u Vošu: Kopitović potpisao za "staru damu"
Foto: FK Vojvodina
Novi štoper Vojvodine rođen je 1994. godine u Podgorici. Nastupao je za podgoričke klubove Budućnost i Mladost, izraleski Hapoel Akru, Čukarički i BATE Borisov.
 
Nastupao je za sve mlađe selekcije crnogorske reprezentacije, za A tim upisao je osam nastupa i postigao jedan pogodak.
 
Kopitović, koji je potpisao ugovor na tri godine, igra na poziciji štopera i pomoći će ekipi Slavoljuba Đorđevića da učvrsti bedem ispred gola "stare dame".
 
"Želim da se zahvalim svim ljudima koji su radili na ovom transferu. Jako mi je drago što sam došao u Vojvodinu, jedan od najvećih klubova u Srbiji, sa velikim renomeom, tradicijom i bogatom istorijom. Takođe, drago mi je što sam ponovo u srpskom fudbalu u kom sam pokazao kvalitet i nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača", kaže novi štoper Vojvodine.
 
On je istakao da se fizički odlično oseća i da je na raspolaganju treneru Đorđeviću.
 
"Bez pauze treniram od januara, fizički se odlično osećam i stojim na raspolaganju već od danas, a na stručnom štabu je da odluči ko će igrati", zaključuje Kopitović.
  • Lala

    26.08.2021 16:05
    Uprava napolje
    U zavrsnoj fazi pregovara su dolazak Elivelta iz Panivezisa i Andreja Ilica iz Ivanjice. Pregovara se i sa Milovanovicem iz Surdulice, a ponudjen je Andres Ponce.
  • Vdhx

    26.08.2021 11:53
    Jos kreativan vezni, napadac i nova uprava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.