Firmaši ponovo menjaju upravu Vojvodine - zakazana vanredna izborna sednica

Devet meseci od izbora Upravnog odbora, Fudbalski klub Vojvodina ponovo će birati upravu.
Firmaši ponovo menjaju upravu Vojvodine - zakazana vanredna izborna sednica
Foto: 021.rs
Na sajtu kluba objavljeno je da je zakazana izborna vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina.
 
Sednica će se održati 15. septembra, u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov", u 18 sati. Na dnevnom redu će se naći nekoliko tačaka, između ostalog i izbor predsednika Upravnog odbora, izbor članova Upravnog odbora, izbor direktora kluba. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima, navijači koji su članovi Skupštine kluba podneli su zahtev za sazivanje vanredne izborne sednice. 
 
Oni su u prethodnom periodu izražavali nezadovoljstvo radom upravnog odbora. Pre mesec dana Firmaši su poslali saopštenje za javnost u kom zahtevaju ostavku uprave i biranje novog rukovodstva. 
 
"Aktuelna situacija u klubu dodatno je narušena nepoštovanjem važeće sistematizacije radnih mesta, tako što se pojedinci raspoređuju na radna mesta, ne po svojoj stručnosti, nego po komšijskim i po rodbinskim vezama. Takođe, ne poštuju se ni usvojeni koeficijenti prilikom obračuna zarada, tako da pojedinci, za identično sistematizovano radno mesto, imaju različite zarade, što dodatno doprinosi generisanju negativne atmosfere u radnoj zajednici kluba. Predsednik i direktor kluba, na samo njima znan način, autonomno određuju visinu zarada zaposlenih", poručili su tada Firmaši.
 
Aktuelni predsednik Upravnog odbora je Dragoljub Samardžić, direktor kluba je Dušan Bajatović, a upravu čine Ljubomir Apro, Milan S. Đukić, Nikola Vasiljević, Živan Kolarski, Petar Đurđev.
  • Navijači Vojvodine

    11.03.2022 22:22
    Hocemo Krasica i Jovanovica u upravi kluba!!
  • Srpska Atina

    11.03.2022 22:18
    Sramota za grad da Vojvodina nije stabilan klub, 108 godina istorije, imamo jedan od najgorih stadiona u drzavi, te iako se plasiramo u neko evropsko takmicenje, utakmice cemo igrati van NOVOG SADA!! Dok stadione nove dobijaju klubovi iz druge lige. Vucevicu gde si?
  • Stef

    29.08.2021 12:40
    Lugar
    Uprava napolje,vratiti Gajica,Zbiljica,Matijevica,Laneta,Krasica,A pod obavezno za trenera laleta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.