Fudbaleri Vojvodine poraženi u Kruševcu

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u Kruševcu od ekipe Napretka rezultatom 2:0 (1:0) u sedmom kolu Super lige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine poraženi u Kruševcu
Foto: Jelena Grlić
Strelci za Napredak bili su Kunić u 12. minutu i Kerkez u 74. minutu.
 
Napredak je bolje otvorio meč i od prvog minuta krenuo ofanzivno ka golu Nikole Simića. Prvu šansu imao je Spremo, koji je sa ivice šesnaesterca pogodio spoljni deo mreže.
 
U 12. minutu Napredak je poveo golom Petra Kunića. Nakon centaršuta sa leve strane prvo je glavom gađao Marjanović, Kovačević je izbio loptu sa gol linije, ali je potom Kunić uhvatio makazice i pogodio za 1:0.
 
Vojvodina je prvi put pripretila u 34. minutu. Iskosa sa leve strane Čović je iz slobodnjaka gađao prvi ugao, ali je njegov udarac zaustavio golman Vasiljević. Drugu šansu u prvom delu propustio je Kovačević. Posle kornera u nadoknadi vremena, Vukadinović je vratio loptu u peterac, ali je štoper Voše gađao preko gola.
 
Slavoljub Đorđević je na poluvremenu napravio prvu promenu, pošto je Mrkaić zamenio Kabića i Voša je krenula u ofanzivu. Prvi pokušaj imao je Bjeković u 50. minutu, sa dvadesetak metara šutirao je preko gola. Nekoliko minuta kasnije Čović je gađao glavom, ali sa ivice šesnaesterca, pa je Vasiljević zaustavio njegov udarac.
 
Najbolju šansu propustio je Mrkaić u 65. minutu kada je posle kornera glavom gađao za malo pored stative. I dva minuta kasnije u centru pažnje bio je Mrkaić koji je odložio loptu do Simića, ovaj vratio povratnu na peterac, ali su opasnost raščistili defanzivci Napretka.
 
Napredak je svoje šanse čekao iz kontri i u jednoj takvoj situaciju, u 73. minutu, Jovanović je umalo kaznio lošu reakciju Devetka, kome je ukrao loptu, ali je Simić zakačio loptu i izbacio u korner. Nakon udaraca iz ugla, lopta je otišla do druge stative, odande je na peterac vratio Tomić, a tamo se na pravom mestu našao Kerkez za 2:0.
 
Napredak je nastavio da preti i da napada, u 82. minutu Spremo je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Nikola Simić još bolje intervenisao. U poslednjim trenucima meča, Mrkaić se našao u dobroj prilici u kaznenom prostoru, ali je izblokiran i to je bila i poslednja šansa na utakmici.
 
Nakon ovog poraza, Voša je deveta na tabeli sa osam osvojenih bodova.
  • Superhik

    30.08.2021 14:35
    .....
    Grupa gradjana sa livade i mlade nade koje treba sto pre prodati... to je Vosa
  • Kapiten Atalante

    29.08.2021 21:20
    Razlog poraza
    Nije igrao Cucin i to je bio veliki hendikep za ovaj fantastičan skup fudbalskih znalaca koje je okupio sportski direktor u pokušaju.
  • Neko iz mase

    29.08.2021 20:11
    Gde god da igraš..
    Zašto ne udarate tamo gde treba i prozivate one sto su doveli ovu upravu? Zato što obraza nemate.
    Sve je lažno kod vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.