VIDEO: Mladost preokretom do nove pobede u Prvoj ligi Srbije

Fudbaleri Mladosti upisali su drugu pobedu u Prvoj ligi Srbije, pošto su u četvrtom kolu savladali Timok, rezultatom 2:1.
Strelci za Mladost su bili Renić u 57. i Sekulić u 79. minutu, dok je za Timok pogodio Kačar u 5. minutu susreta.
 
Meč protiv Timoka nije dobro počeo za izabranike Ljubomira Ristovskog, pošto su gosti poveli praktično iz prvog napada i nakon loše intervencije Mijića u odbrani. Nesigurnost defanzivca iskoristio je Kačar, ukravši loptu i potom savladavši Mirkovića.
 
U nastavku prvog poluvremena Mladost je preuzela inicijativu, probijajući uglavnom po desnoj strani preko Mijića. Ipak, uprkos tome što je organizovala nekoliko dobrih napada, nije uspela da stigne do izjednačenja.
 
Ono što nisu uspeli u prvih 45 minuta, pošlo im je za rukom u drugom delu utakmice. U šesnaestercu Timoka pao je Popović, a arbitar na meču pokazao je na belu tačku. Pročitao je Jovanović na koju stranu će ići lopta, ali nije mogao da zaustavi udarac kapitena Renića.
 
Nastavila je Mladost da pritiska i nagrada je stigla u 79. minutu. Nakon ubačaja po levoj strani, Jovanović je napravio lošu procenu, pokušao da izbije loptu, ali ga je ona nadvisila. Glavom je naleteo Sekulić i zabio loptu u mrežu za vođstvo domaćina.
 
Posle četiri odigrana meča, Mladost se nalazi na trećem mestu na tabeli, sa osam bodova. Ispred nje su Inđija sa 12 i Žarkovo sa osam bodova. U slećem kolu Mladost odlazi na Novi Beograd, gde će igrati protiv IMT-a.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport