VIDEO: Kabel postigao prvi gol u sezoni i primio još četiri

Fudbaleri Kabel poraženi su od Grafičara, rezultatom 4:1, u četvrtom kolu Prve lige Srbije.
Za Grafičar su pogađali Vidić, Mituljikić i Ibanez dva puta, dok je jedini gol za Kabel postigao Pavlica.
 
Grafičar je brzo stigao do vođstva, već u četvrtom minutu. Ibanez je izveo dobar slobodnjak, pogodio stativu i lopta se odbila do Vidića, kojem nije bilo teško da je smesti u mrežu domaćina.
 
Do drugog pogotka Grafičar je stigao u 26. minutu. Pokušao je Radulović da izvede majstoriju nakon jednog centaršuta, ali nije uspeo. Iako nije uspeo ono što je želeo, na kraju se ispostavilo da je asistirao - lopta je stigla do Mituljikića, koji ju je lagano prosledio u mrežu Kabela.
 
Radulović je srušen u šesnaestercu nakon nespretne reakcije odbrane Kabela. Sa bele tačke je bio siguran Ibanez povisivši prednost gostiju na 3:0.
 
U finišu prvog dela igra srušen je i igrač Kabela u šesnaestercu Grafičara. Sudija je sa razlogom pokazao na 11 metara. Sa bele tačke bio je precizan Nikola Pavlica, koji je postigao prvi gol za Kabel u ovoj sezoni.
 
Kabel, koji je očajno startovao sezonu, ostao je bez igrača u 60. minutu, nakon što je Lovre isključen direktnim crvenim kartonom. Slobodnjak je izveo Ibanez, koji je preciznim šutom savladao Elesina i postavio konačan rezultat na 4:1.
 
Kabel je jedini tim u Prvoj ligi Srbiji koji posle četiri odigrane utakmice nema nijedan bod. Sa jednim datim i 11 primljenih golova, po zasluzi se nalazi na začelju tabele. U narednom kolu igra protiv Bačke.
 
  • Živa

    30.08.2021 21:00
    Jasno
    Kakva uprava takav klub.
  • Superhik

    30.08.2021 14:31
    Tuga
    Mucno je gledati izvestaj sa utakmice, igraci kabela bez volje za zivotom, pravo mucenje. Ako ne zele da se bora i daju svoj maximum neka kupe prnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.