FOTO: Vojvođanski jug - desetkovano Jedinstvo do boda, uzbudljivo na "Suvači"

Utakmice trećeg kola Vojvođanske lige Jug odigrane su za vikend.
FOTO: Vojvođanski jug - desetkovano Jedinstvo do boda, uzbudljivo na "Suvači"
Foto: 021.rs
Rezultati pokazuju da je najuzbudljivije bilo na stadionu "Suvača" u Pećincima, gde je Donji Srem dočekao Novi Sad. Posle 90 minuta utakmice bilo je 3:2 za domaću ekipu.
 
"Kanarinci" su upisali prvi poraz u sezoni. Uprkos tome što su postigli dva gola, u taboru Novosađana poručuju da su prikazali slabu igru i zbog toga ostali bez značajnih bodova. Ipak, publika je mogla da gleda dobar meč, sa prilikama na obe strane. Dvostruki strelac za Donji Srem bio je Nikolić, a u strelce se upisao i Kokir, dok su golove za Novi Sad postigli Simić i Branković.
 
 
Jedinstvo je išlo u Belegiš, gde ih je dočekao Podunavac. Ekipa Vladimira Šponje bila je desetkovana i na gostovanje su otputovali u izmenjenom sastavu, ali su uspeli da izvuku bod. Rezultat je bio 0:0. Ekipe se nisu mnogo trudile da postignu gol, rovovski fudbal je mogla da gleda publika, pa su timovi više vodili računa da lopta ne završi u njihovoj mreži.
 
Veterničani su dočekali da upišu prvu pobedu. Na svom terenu su dočekali Radnički iz Nove Pazove, koji su savladali sa 2:1. Sekulić je doveo u prednost Veternik. U drugom delu igre inicijativu su preuzeli gosti i to im se isplatilo, jer je arbitar u 75. minutu pokazao na belu tačku zbog starta nad jednim od igrača Radničkog. Kačar je bio precizan.
 
 
Čekali su Veterničani prvo pobedu i dočekali je u 90. minutu. Tubić je pronašao Švonju, koji glavom pogađa za 2:1 i pobedu domaće ekipe.
 
U ostalim mečevima igrali su: Radnički (Šid) - Sloboda 0:1, Sloga - Cement 2:2, Indeks - Sloga 3:1, Hajduk - Budućnost 2:0, Dunav - Mladost 1:3.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport