Kadeten, ipak, prejak za rukometaše Vojvodine

Rukometaši Vojvodine poraženi su od Kadetena, u Švajcarskoj, rezultatom 34:23, čime su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu Evrope.
Kadeten je opravdao ulogu favorita na svom terenu, slavivši ubedljivo. Švajcarci su uspeli da smanje zaostatak posle prvog meča u novom Sadu, u kojem je Vojvodina slavila sa 26:20. 
 
Najefikasniji u timu Kadeten bio je Zender sa sedam golova, dok je u taboru crveno-belih najviše pogodaka postigao Ocvirk - 5. Istakli su se još i Aleksandar Kurteš i Nejc Zmavc, sa po četiri pogotka. 
 
"Ostaće zapisano da je Vojvodina slavila na Slanoj Bari sa 26:20 i još jednom pokazala da može da se nosi sa snažnim evropskim klubovima", poručuju iz novosadskog kluba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport