VIDEO: Kabelu ne mogu da pomognu ni penal, ni igrač više

Fudbaleri Kabela igrali su nerešeno protiv Bačke, 0:0, u petom kolu Prve lige Srbije.
Tokom 90 minuta meča Kabel je imao nekoliko solidnih prilika, ali je inicijativu imao domaćin iz Bačke Palanke.
 
Već u jednoj od prvih akcija Kabel je došao u priliku za gol, ali nije uspeo. Bunio se, tražeći penal, ali je dobio samo udarac iz ugla.
 
Ispostavilo se i to sasvim dovoljno, jer mu je nakon kornera zaista i dosuđen penal. Rukom je igrao kapiten domaćih. Sa bele tačke šutirao je Pavlica, ali je golman Bačke pročitao namere igrača u belom dresu i zaustavio njegov udarac.
 
Čitavo drugo poluvreme Kabel je imao igrača više na terenu. To nije bilo dovoljno, s ozbirom na to da je inicijativu u drugih 45 minuta imala Bačka.
 
Sa jednim bodom iz pet odigranih utakmica Kabel se nalazi na poslednjem mestu Prve lige Srbije. 
 
  • Detelinarac

    06.09.2021 11:44
    @Bozanstveni koji su to po tebi novosadski klubovi? Samo kabel, proleter i vosa? To su tri najkriminalnija kluba u Ns, imamo mi i Mladost, RFKNS, Zvezdu sa najlona, Index, itd.... najvece zlo novosadskog sporta je kriminalna vojvodina i njihov posinak fk kabel, sve isti ljudi samo sad kao "otisli" kriminalci...aham sigurno, lazite sebe samo, lepo je ziveti u zabludi....
  • Slaninar

    05.09.2021 22:15
    Za Kabel ove sezone igraju omladinci Voše i Kabela. Zaslužuju svaku podršku. Kriminalci su izašli iz kluba, daleko im lepa kuća.
  • Армаггедон

    05.09.2021 21:57
    Ове сезоне нема криминалаца у кабелу. И кабел тоне и тоне где му је место наравно. Није реално да се прошле године боре да буду први.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport