Novosadska liga: Slavija nastavlja sa pobedama, Fruškogorac ubedljiv

Četvrto kolo Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala, donelo je novu pobedu Slavije, koja je jedini neporaženi tim u ligi.
Novosadska liga: Slavija nastavlja sa pobedama, Fruškogorac ubedljiv
Foto: 021.rs
Salajčani su na svom terenu dočekali Borac. Neizvesna utakmica sa mnoštvom kartona odlučena je tek u poslednjih 20 minuta, kada su golove za domaćina zabili Ružić i Stojičić. Pobedom nad Borcem od 2:0 Slavija je na vrhu sa maksimalnim brojem bodova na startu sezone.
 
Bačka je u Đurđevo dočekala Omladinac i slavila sa 3:2. Međutim, utakmica je odlučena u poslednjih 10 minuta. Dva puta je vodila Bačka i dva puta je Omladinca uspevao da izjednači. Na kraju je Maksimović pogodio za 3:2 i tri boda koja ostaju u Đurđevu.
 
TSK je pobedio Fruškogorski partizan sa 3:2. Držali su se Bukovčani u prvom poluvremenu, vodili sa 2:0, ali je domaćin uspeo da izjednači i potom da preokrene rezultat u svoju korist.
 
U ostalim mečevima igrali su: Crvena zvezda - Šajkaš 0:3, Jugović - Tatra 1:2, ŽSK - Petrovaradin 0:0, Dinamo - Futog 1:0, Fruškogorac - Jedinstvo 6:0.
 
Slavija je prva na tabeli sa 12 bodova, a prate je Šajkaš i Tatra sa dva poena manje. Tu je i Fruškogorac koji preti sa devet bodova, koliko ima i Dinamo. Na dnu se nalaze Omladinac, Petrovaradin i Jedinstvo.
  • Kimasabi

    08.09.2021 14:37
    Napred Dinamo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport