OK Vojvodina: Poverenje dosadašnjoj upravi, Batez novi potpredsednik UO

Na redovnoj izbornoj skupštini Odbojkaškog kluba Vojvodina danas je izabran novi Upravni odbor koji se ne razlikuje mnogo od prethodnog.
Dragoljubu Zbiljiću kao predsedniku Upravnog odbora, Draganu Nišiću kao predsedniku Skupštine, Nikoli Salatiću kao generalnom direktoru i Slobodanu Boškanu kao sportskom direktoru i šefu stručnog štaba ukazano je poverenje i u narednom četvorogodišnjem mandatu.
 
Na mesto potpredsednika UO imenovan je proslavljeni reprezentativac Vladimir Batez.
 
"To što su menadžment i Upravni odbor ostali gotovo nepromenjeni, govori samo da smo u prethodnom periodu radili dobro na svim poljima. Čast mi je što mi je ukazano poverenje u još jednom mandatu. Pred nama su novi izazovi, a želimo da nastavimo niz titula, da budemo još bolji u Evropi i da i dalje stvaramo mlade igrače", rekao je Nikola Salatić.
 
Vladimir Batez je izjavio da se nada da će njegovo iskustvo i odbojkaško znanje pomoći u radu kluba. 
 
"Želimo da imamo stabilnog učesnika Lige šampiona, da ostanemo lideri srpske odbojke i da nastavimo ono što Vojvodina decenijama radi, da stvaramo igrače, nove generacije, pobednike, reprezentativce", naveo je Batez.
 
Kako je rekao Dragoljub Zbiljić, rezultati se na domaćoj sceni podrazumevaju.
 
"Pravili su ih pre nas, praviće ih posle nas, ali ono što nam je sada cilj jeste korak više u Evropi. Od sada pa dalje moramo biti redovni učesnici Lige šampiona i to bez kvalifikacija. Na redu je najjače klupsko takmičenje, uskoro će žreb i želim Peruđu u grupi", naveo je Zbiljić.
  • Bozanstveni

    12.09.2021 18:57
    Razlika
    Odbojkaski klub dobro radi za razliku od fudbalskog i to osete i navijaci. Osecam da ce na utakmicama odbojkaskog klubova naredne sezone biti vise gledalaca nego na fudbalu. Steta za fudbal ali, sreca u nesreci, bar imamo uspesne odbojkase.
  • ništa lično

    10.09.2021 07:21
    Samo KAŽEM
    i ovi iz fkv bimogli da se ugledaju na ok gde u uprvi rade bivši igrači i ljudu koji vole OK a ne oni koji dele ulazice navijaćima partizana i hoće da se evropske utakmicr igraju u ptestonicina szadionu JNA
  • Mitar

    09.09.2021 23:30
    Grad odbojke
    Samo napred Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.