Navijači organizuju otvorenu tribinu o stanju u FK "Vojvodina", traže ostavke

Otvorena tribina "Voša kakvu želimo?!" održaće se sutra, 13. septembra, u Amfiteatru na Spensu, od 19 časova.
Navijači organizuju otvorenu tribinu o stanju u FK "Vojvodina", traže ostavke
Foto: 021.rs
U saopštenju, koje je potpisano sa Ujedinjeni navijači Vojvodine, zatraženo je da predsednik i direktor FK "Vojvodina" podnesu neopozive ostavke na funkcije u klubu, kao i da se na vanrednoj Izbornoj skupštini, koja će se održati u sredu, 15. septembra, izabere novo rukovodstvo kluba.
 
"Sada je već i više nego jasno da sveukupna situacija u Fudbalskom klubu 'Vojvodina' ne ide u dobrom smeru i da oni kojima je klub poveren na upravljanje nisu sposobni da rukovode u interesu kluba, već to čine u ličnom interesu i na štetu 'Vojvodine'", navode organizatori tribine u pozivu upućenom navijačima.
 
Dodaju da je "aktuelna situacija u klubu potpuno neodrživa, problemi se samo gomilaju, te je zbog toga zakazana Izborna skupština koju je iniciralo više od trećine članova".
 
"Zbog svega toga, Ujedinjeni navijači Vojvodine postavljaju pitanje: Kome je u interesu da se nastavi sistematsko urušavanje FK 'Vojvodina'", navodi se u saopštenju koje je upućeno sa mejl adrese "Firma 1989".
  • Bozanstveni

    14.09.2021 21:19
    Nema resenja
    Sto god da odluce, nece biti vajde. Jedino resenje bi bila privatizacija ali niko ne bi hteo da kupi Vosu jer Zvezda i Partizan moraju da osvajaju trofeje, to su drzavni projekti. Moj nekadasnji komsija Milan Mandaric bi sutra kupio Vojvodinu da su uslovi za takmicenje u Srbiji na visem nivou, ovako je otisao u nefudbalsku zemlju kao sto je Slovenija pa tamo kupio Olimpiju.
  • Veljko

    14.09.2021 21:00
    Ozbiljnost
    Ima li iko pare da ulozi...nema...
    Dali hoce ozbiljan menadzment da preuzme klub?
    Neznam cemu sve ovo...ima li ko konkretna resenja umesto parola?
  • Detelinarski džedaj

    13.09.2021 10:22
    Da dođemo na stadion ?
    @ Stara Garda
    Da dođemo na stadion i šta ?
    Da slušamo zapomaganje šačice klinaca sa severa o izgubljenom Kosovu ? Da mašemo srpskim zastavama i pevamo ode zločincu Ratku Mladiću kad nam u goste dođe Novi Pazar ? Možda da nas snajperova ekipa tera da skandiramo : "Kosovo je Srbija" ?
    Prodali ste se za besplatne ulaznice, putovanja i nekoliko radnih mjesta u klubu i zato vas sad ima četvorica na tribini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.