VIDEO: Kabel remizirao protiv Zlatibora

Fudbaleri Kabela igrali su nerešeno protiv Zlatibora, 1:1, u 6. kolu Prve lige Srbije.
Gol za Kabel dao je Martinkevič, dok je za gostujući tim izjednačio Ivković.
 
Na startu meča organizovanije su delovali gosti, ali je Kabel brzo preuzeo inicijativu i u 26. minutu izborili su udarac sa bele tačke. Siguran sa 11 metara bio je Martinkevič, koji je poslao loptu u jednu stranu, dok je golman Zlatibora otišao u drugu.
 
Međutim, nije trajalo dugo slavlje Kabela. Već u 35. minutu Ivković je dobro odreagovao na loptu ubačenu sa desne strane. Pokupio ju je ispred defanzivca domaćih i potom prosledio u mrežu.
 
Do kraja meča bilo je nekoliko prilika na obe strane, ali nedovoljno za promenu rezultata.
 
Posle šest odigranih mečeva Kabel se i dalje nalazi na dnu tabele, sa samo dva osvojena boda. U narednom kolu gostuje sedmoplasiranom Timoku.
 
  • ns

    13.09.2021 12:22
    isajder
    500E teneru i gruji da podele i dete ti šutira penal. Plus pare od nameštanja nije loše za vikend,
    gazda otišao u Mladost pa miševi vode.Fudbal u Ssrbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.