VIDEO: Mladost upisala novu pobedu, drugi na tabeli sa pet postignutih golova

Fudbaleri Mladosti savladali su na gostovanju Radnički iz Sremske Mitrovice, rezultatom 1:0, u 6. kolu Prve lige Srbije.
Jedini pogodak na meču postigao je Vidakov u 41. minutu utakmice. 
 
Dva tima su igrala prilično izjednačeno veći deo meča. Ipak, publika u Sremskoj Mitrovici nije mogla da vidi mnoštvo dobrih prilika, na šta ukazuje i rezultat.
 
Pravu šansu je iskoristio Vidakov, koji je dobro reagovao nakon ubačaja sa leve strane. Približio se golu, nadvisio defanzivca domaćih i zabio loptu u mrežu.
 
Posle šest odigranih kola Mladost je tim koji je postigao pet golova, dok je primio jedan. To odbranu Mladosti čini najefektivnijom na startu prvenstva. Nasuprot tome, problem je u napadu, jer s pet postignutih golova Mladost je mrežu tresla u manje navrata nego, na primer, pretposlednji Grafičar.
 
Međutim, bodovi su ono što se računa. Četiri pobede i dva remija Mladost smeštaju na drugo mesto u šampionatu sa 14 bodova, dva manje od prvoplasirane Inđije, i bod više od trećeplasiranog Žarkova.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.