Đorđević nakon pobede: Srećan sam, ali još možemo da napredujemo

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević zadovoljan je nakon pobede svoje ekipe nad Kolubarom, ali veruje da njegovi igrači imaju još prostora za napredak.
Đorđević nakon pobede: Srećan sam, ali još možemo da napredujemo
Foto: FK Vojvodina
Voša je savladala Kolubaru sa 2:1, upisavši drugu pobedu u nizu i pomerivši se za jedno mesto na tabeli.
 
"Kolubara je jedna iskusna ekipa, koja hoće da igra fudbal i tako smo se i pripremali za utakmicu. Želeli smo da igramo visoko, da igramo agresivno, dali smo dva gola i jedino što me malo zabrinjava jeste što na 2:0 ne prelomimo utakmicu nego ulazimo u neizvesnu završnicu. Ipak, pobedi se u zube ne gleda, čestitam mojim momcima, jer je iza njih težak period, a večeras su konačno uspeli da vežu drugi trijumf. Ono što me posebno raduje jeste što smo današnji meč završili sa sedmoricom igrača iz omladinske škole Vojvodine, prošli sa jednim manje. Ta deca imaju kvalitet i meni je puno srce kada toliko igrača iz omladinske škole bude na terenu. Ja im želim da nastave u istom ritmu", kaže Đorđević.
 
Trener Voše osvrnuo se i na činjenicu da je posle skoro tri meseca imao na raspolaganju sve svoje igrače.
 
"Od prvog jula, ovo je prvi put da smo imali sve igrače na okupu. Đorđević se vratio nakon tri meseca pauze, bez obzira što je iskusan i što se to od njega očekuje, odigrao je veoma dobro. I njemu čestitam ovim putem. Simić je bio pod znakom pitanja, jer je protiv Radnika nabio petu, danas je igrao bez treninga. Jutros je probao i sam odlučio da zaigra i to mu se vratilo, Bog ga je nagradio golom. Vladimir Kovačević je bio standardan igrač, ali je na jednoj utakmici napravio nešto što nije smeo i ja sam ga kaznio, ali ga se ne odričem. Izvinio se i ekipi i stručnom štabu, ali videćemo kada ćemo ga vratiti", zaključuje trener Vojvodine.
 
Vojvodina u narednom kolu gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli, a utakmica je na programu u subotu u 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport