Novosadska liga: Kisačani na vrhu, sedam golova na komšijskom derbiju u Sremskoj Kamenici

Šesto kolo Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala, donelo je pobede timova iz vrha tabele.
Novosadska liga: Kisačani na vrhu, sedam golova na komšijskom derbiju u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs
Slavija je dočekala na svom terenu Petrovaradin. Salajčani su opravdali ulogu favorita, pošto su igrali protiv tima sa dna tabele. Posle 90 minuta igre bilo je 4:0 u korist domaćina, a pogađali su Stajić, Klisara, Stojičić i Bogdanov.
 
Tatra se drži prve pozicije na tabeli, a pred sobom su imali ne tako lak zadatak - gostovanje Crvenoj zvezdi za Najlona. Uspeli su Kisačani da uzmu bodove u gostima, pobedivši sa 2:0, golovima Grubovića.
 
Veoma zanimljiva utakmica viđena je u Sremskoj Kamenici, gde je Fruškogorac dočekao Fruškogorski partizan iz Bukovca. Rezultat je bio 5:2, a utakmica je rešena već u prvom poluvremenu.
 
U prvih 45 minuta Fruškogorac je poveo sa 4:0, golovima Jevtića, Devića (autogol) i Sapundžića. U drugom poluvremenu Dević se iskupio za autogol, pa postigao dva za Fruškogorski partizan. Možda je to dalo nadu Bukovčanima, ali nisu mogli mnogo da učine, jer je u finišu meča Sapundžić zabio svoj drugi pogodak za konačan rezultat - 5:2.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Bačka - Jugović 0:1, ŽSK - Omladinac 2:1, TSK - Šajkaš 2:2, Dinamo - Borac 2:0, Jedinstvo - Futog 6:0.
 
Na vrhu tabele Novosadske lige nalaze se Tatra sa 16 bodova i Slavija sa 15. Šajkaš ima 14 poena, Fruškogorac 13. Na dnu se nalaze Jedinstvo, Borac, Omladinac i Petrovaradin sa po tri boda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport