Posle dve pobede, fudbaleri Voše poraženi u Bačkoj Topoli

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na gostovanju u Bačkoj Topoli od ekipe TSC-a rezultatom 1:0 (0:0) u 10. kolu Super lige Srbije.
Posle dve pobede, fudbaleri Voše poraženi u Bačkoj Topoli
Foto: FK Vojvodina
Jedini pogodak na meču postigao je Slobodan Rajković u 48. minutu.
 
U uvodnim minutima meča TSC je bio nešto konkretniji tim, već u osmom minutu pokušao je Banjac, a ubrzo i Tomanović nakon nove akcije i centaršuta sa levog boka.
 
Vojvodina je uzvratila prvi put u 23. minutu kada je Mirko Topić uputio prvi udarac u okvir gola, ali nedovoljno snažan da savlada golmana Jorgića. Mnogo bolju i najbolju šansu u prvom poluvremenu imao je Bastajić, koji je u 43. minutu pobegao odbrani domaćih, prihvatio pas Vukadinovića, najpre ga je zaustavio golman Jorgić, a potom je njegov novi pokušaj sa gol linije izbio Aranđel Stojković.
 
Treba istaći da je trener Voše Slavoljub Đorđević morao da napravi prevremenu izmenu, pošto je povređenog Mirka Topića u 40. minutu zamenio Novica Maksimović.
 
Tek što je počelo drugo poluvreme, u 48. minutu Slobodan Rajković je postigao pogodak za vođstvo domaće ekipe. TSC je nakon vođstva dobio vetar u leđa, a u 56. minutu Banjac je imao treći pokušaj, ali je sa ivice šesnaesterca šutirao preko gola. Novu odličnu šansu domaći tim je imao posle dva minuta, Stojković je gađao iz slobodnjaka, ali je Nikola Simić maestralnom paradom sačuvao svoju mrežu.
 
Voša je morala da krene u ofanzivu, Đorđević je ubrzo reagovao izmenom, Mrkaić je zamenio Bastajića, a gostujući tim je prvi ozbiljniji napad imao u 68. minutu kada je Veljko Simić vratio povratnu kroz peterac, ali nije Čović nije stigao da je zahvati. TSC je imao još jednu priliku, Antonićev udarac glavom u 70. minutu novom odbranom zaustavio je Nikola Simić.
 
U finišu je tempo igre opao, TSC je uspeo da kontroliše igru i da drži Vojvodinu daleko od opasne zone. Đorđević je u finišu uveo i Neškovića umesto Veljka Simića, ali "stara dama" nije uspela da probije odbranu TSC-a.
 
Ovo je bio istorijski dan za domaći tim, koji je po prvi put igrao zvaničnu utakmicu na svom novom stadionu, a u to ime kapiten Vojvodine Nemanja Čović je ispred FK Vojvodina uručio plaketu kao simboličan poklon kapitenu TSC-a Tomanoviću.
 
Vojvodina je ostala na šestoj poziciji sa 15 osvojenih bodova.
  • Kapiten Atalante

    26.09.2021 20:09
    Raspad sistema
    Zašto nije igrao Cucin ? Tolike neznalice u ekipi, a ovaj nogometni biser kojeg je doveo sportski direktor zvani "Vorkapin volan"
    Pravda za Dunđerskog. Dajte mu još jedno pivo.
  • Navijac

    26.09.2021 09:01
    Uzas od igre. Voso saberi se.
  • El pivote

    26.09.2021 06:56
    Jel neko za rukomet ???
    pobeda nad Metaloplastikom sinoc
    gaze momci ka novoj tituli…
    navijaci obican svet/ deca / komsije…
    podrzite to a ne ove balerine i navijace im kriminalce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.