Vojvođanski jug: Rezultati nisu uticali samo na raspored na tabeli

Rezultati utakmica sedmog kola Vojvođanske lige jug imale su posledice i to ne samo na stanje na tabeli.
Vojvođanski jug: Rezultati nisu uticali samo na raspored na tabeli
Foto: 021.rs
Indeks je na svom terenu pobedio Jedinstvo iz Rumenke, rezultatom 3:0. Golove su za "studente" postigli Borovnica, Plavšić i Nađ. 
 
Ovaj poraz Jedinstva bio je momenat u kojem je Vladimir Šponja odlučio da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba tima koji je predvodio u najvećim uspesima u istoriji kluba. 
 
Jedinstvo i Šponja su se oprostili jedno od drugog, uz obostranu zahvalnost na saradnji. Rumenčani su zamenu pronašli u Lazaru Dabižljeviću, koji je na kratko vodio temerinski TSK, a najveće uspehe je ostvario sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta, koju je uveo u Vojvođansku ligu Sever, bio jesenji prvak u četvrtom rangu, te osvojio Kup Subotice. 
 
Pobedom protiv beočinskog Cementa, minimalnim rezultatom, Novi Sad se vratio u vrh Vojvođanske lige Jug. "Kanarinci" su bili oslabljeni, ali su se izborili za značajna tri boda. Jedini pogodak na meču postigao je Aleksandar Ignjić i to u 88. minutu.
 
 
Veternik nastavlja sa slabijim rezultatima. Već četvrto kolo ne uspeva da pobedi. Ovog puta je na domaćem terenu poražen od Slobode iz Donjeg Tovarnika rezultatom 3:0. Golove za gostujući tim postizali su Bogdan, Jošić i Glišić.
 
Lider na tabeli, Hajduk iz Divoša, nastoji da očuva svoju poziciju i u tome mu, za sada, ide dobro. U sedmom kolu su savladali Slogu iz Temerinu, rezultatom 3:0, zahvaljujući golovima Trebovca, Perovića i Savićevića.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Sloga - Radnički 0:0, Podunavac - Budućnost 1:3, Dunav - Radnički 1:0, Donji Srem - Mladost 2:1.
 
Prvi na tabeli je Hajduk sa 17 bodova, a prate ga Donji Srem i Novi Sad, sa po 14 bodova. "U prikrajku" vrebaju Sloboda i erdevička sloga sa 13 bodova. Na dnu su Veternik, Mladost i Budućnost.
  • Dusan Dzigurski

    02.10.2021 21:21
    Napred Novi Sade, ljubavi moja!
  • Detelinara

    29.09.2021 20:19
    Zuto plavi samo napred!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.