Novosadska liga: Šajkaš i Tatra na deobi prvog mesta, Slavija ih prati

Osmo kolo Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala, donelo je čak 23 gola u osam odigranih utakmica.
Novosadska liga: Šajkaš i Tatra na deobi prvog mesta, Slavija ih prati
Foto: 021.rs
Na prvom mestu nalaze se fudbaleri Šajkaša iz Kovilja koji su slavili na gostovanju u Sremskoj Kamenici protiv ekipe Fruškogorca sa 1:3, dok je ekipa Tatre iz Kisača sa kojom ekipa iz Kovilja na kraju ovog kola deli prvo mesto u Temerinu odigrala meč bez golova protiv ekipe TSK-a.
 
Treće mesto nakon vikenda zauzima ekipa Slavije koja za vodećim konkurentima kasni samo dva boda sa osvojenih 18.
 
Tim sa Salajke je u prethodnom kolu ostvario i najubedljiviju pobedu kada je reč o Novosadskoj ligi slavivši nad Omladincem iz Stepanovićeva sa 3:0.
 
Posle prvog dela igre Slavija je vodila sa 1:0 golom Feratija u 28. minutu.
 
Drugi deo igre doneo je domaćima još dva pogotka, prvi je bio autogol Vulina u 50. minutu, dok je u sudijskoj nadoknadi Ferati upisao drugi pogodak na utakmici i time postavio konačan rezultat ove utakmice.
 
Seriju utakmica bez pobede nastavila je ekipa Crvene zvezde s Najlona, koja je na domaćem terenu poražena od ekipe Jugovića iz Kaća sa 1:3.
 
Prvi deo završen je rezultatom 0:2 nakon pogodaka Vuletića i Terzića, da bi na startu drugog Nikolić doneo nadu domaćima golom u 55. minutu.
 
Ipak tri boda za goste osigurao je u 75. minutu Ris postavivši konačan rezultat.
 
Ostali rezultati devetog kola su: Bačka - ŽSK 3:1, Dinamo - Petrovaradin 1:0, Jedinstvo - Borac 1:2, Futog - Fruškogorski partizan 3:1.
 
Vodeću trojku na tabeli prate Fruškogorac (4), Bačka (5), Dinamo (6), Jugović (7), TSK (8).
 
Fruškogorski partizan je devetoplasirani, dok deseto mesto dele Crvena zvezda i ŽSK. Mesta na začelju zauzimaju Futog (12), Jedinstvo (13), Borac (14), Omladinac (15), dok je poslednjeplasirana ekipa Petrovaradina sa svega tri osvojena boda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport