Odbojkaši Voše osvojili četvrti trofej, Boškan najbolji trener sezone

Odbojkaši Vojvodine osvojili su trofej u Superkupu Srbije, pošto su večeras u Kraljevu pobedili domaću Ribnicu sa 3:1, po setovima 19:25, 26:24, 25:21 i 25:21.
Vojvodina je tako osvojila svoj četvrti trofej Super kupa, a treći uzastopni.
 
U zanimljivoj utakmici, Ribnica je povela sa 1:0 i imala priliku da duplira prednost, ali je Voša uspela da izjednači, a zatim i reši u svoju korist naredna dva seta za pobedu vrednu prvog trofeja u sezoni.
 
Trener Vojvodine Slobodan Boškan je tokom utakmice proglašen za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkaša za sezonu 2020/21, u izboru Udruženja odbojkaških trenera Srbije (UOTS).
 
Predsednik UOTS Duško Nikolić predao je nagradu Boškanu, treneru prvaka Srbije, u pauzi između prvog i drugog seta utakmice.
 
U konkurenciji odbojkaša do sada je odigrano 11 mečeva u Superkupu Srbije. Crvena zvezda je osvojila pet trofeja, Vojvodina četiri, a Novi Pazar dva.
  • Vojvodinas iz centra

    06.10.2021 13:37
    Bravo za odbojkase! Ici cu redovno na njihove utakmice ove sezone, treba da dolazimo u velikom broju i da ih podrzimo jer se posteno bore za boje svog kluba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport