Rukometaši Vojvodine bolji od Radničkog

Rukometaši Vojvodine ostvarili su četvrtu pobedu u isto toliko utakmica A grupe Arkus lige, savladavši Radnički iz Kragujevca sa 33:26.
Vojvodina je u ovom meču nastupila bez čak četvorice standardnih igrača: Ocvirka, Kurteša, Vukovljaka i Mirkovića.  
 
Bilo je neizvesno do 40. minuta, kada je bilo 20:19, a početkom drugog poluvremena Radnički je i vodio sa tri gola razlike. 
 
Ipak, Novosađani su konsolidovali redove i došli do preokreta, predvođeni sjajnim bekovskim tandemom, poniklim u Vošinoj omladinskoj školi, Nikolićem sa 9 i Tomićem sa 8 postignutih golova. 
 
Na ovom meču debitovao je Jovan Abramović, talentovano levo krilo, rođen 2003. godine, koji se jednom upisao u strelce. 
 
U narednom kolu Novosađani gostuju u Novom Pazaru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.