Vojvodina remizirala sa Čukaričkim

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog remizirali su rezultatom 1:1 (1:0) u 13. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina remizirala sa Čukaričkim
Foto: Jelena Grlić
Voša je povela golom Mrkaića u 44. minutu, a izjednačio je Tošić u 65.
 
Čukarički je preuzeo inicijativu na početku utakmice i imao dve dobre prilike preko Simića, ali se istakao Nikola Simić sa dve dobre intervencije.
 
Vojvodina je prvi put pripretila u 16. minutu, Bjeković je odlično prošao po desnom boku i vratio povratnu za Čovića, koji je iz odlične pozicije loše zahvatio loptu, a iz popravnog pokušaja šutirao je makazicama preko gola.
 
Nakon još nekoliko neuspelih pokušaja Čukaričkog, Voša je u finišu prvog poluvremena povela. Nakon centaršuta Simića sa desnog boka, Vukadinović je samo zakačio, a Mrkaić sačekao loptu na drugoj stativi i pogodio za 1:0.
 
Čukarički je nastavio da stvara šanse i u drugom poluvremenu, Savić je imao novu priliku, ali je ponovo na mestu bio Nikola Simić.
 
Trener Slavoljub Đorđević odlučio je da napravi dve promene da promeni tok utakmice, Mrkaića i Vukadinovića zamenili su Novevski i Bastajić, ali je ubrzo uzvratio i Saša Ilić koji je uveo Docića i Lukića.
 
U 66. minutu golman Vojvodine nije mogao ništa, nakon Docićevog kornera, Tošić je glavom od stative pogodio za 1:1.
 
Pogodak je dao domaćima vetar u leđa, nastavili su da stvaraju šanse, a sledeću je imao Kajević, u situaciji jedan na jedan, Simić je zabeležio novu odbranu.
 
Voša je svoje šanse čekala iz kontri, u jednoj takvoj situaciji Čović je u 86. minutu iskosa sa 25 metara gađao prvi ugao, ali je loptu izboksovao golman Petrović. I tri minuta kasnije gosti su pokušali iz još jedne kontre, Bjeković je vratio povratnu za Zukića koji je šutirao pored gola.
 
Do kraja nije bilo promene rezultata i Voša je šesta na tabeli sa 17 bodova.
  • Dusan Dzigurski

    17.10.2021 13:52
    Imam osecaj da ce Vojvodina ove godine da bude druga na kraju prvenstva a mene osecaj nikada ne vara.
  • Kuka i motika

    17.10.2021 07:23
    Priča za budale
    Kad će više Snajper da objasni ulicama i kvartovima Novog Sada za koliko para nas je prodao i prepustio većinu u skupštini fk Vojvodina određenim strukturama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.