VIDEO: Basketaši Srbije najbolji - Bulut doneo titulu u poslednjoj sekundi

Basketaški tim Srbije osvojio je titulu u svetskom finalu turnira "Red Bull Half Court", koji je održan u Rimu.
Naša selekcija je u finalu pobedila Rusiju rezultatom 10:9, a koš odluke postigao je Dušan Domović Bulut trojkom u poslednjoj sekundi.
 
Srbija je takmičenje otvorila sa tri pobede u četiri meča grupne faze. Savladali su Japan, Italija i Turska, dok je Srbija jedini poraz zabeležila od Nemačke.
 
U čevrtfinalu ubedljivo su savladali Veliku Britaniju sa 17:6, a u polufinalu ništa bolje nije prošla Švajcarska sa 17:5.
 
Pored Buluta, našu ekipu su predstavljali i Marko Milaković, Dušan Samardžić i Marko Dugošija.
 
  • Марко

    20.10.2021 17:10
    Није случајно најбољи.
  • Penzioner

    17.10.2021 18:39
    Iskrene čestitke pravim sportistima ! Zaslužili ste i budite ponosni!
  • žorž

    17.10.2021 18:13
    Bravo Novi Sad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.