RK Vojvodina i Hajduk Beška ugovorili saradnju

RK Vojvodina i RK Hajduk iz Beške potpisali su Ugovor o međusobnoj saradnji na bazi unapređenja stručnog rada.
Naime, saradnja će se odnositi na rad sa mlađim selekcijama, ustupanje igrača, razmenu iskustava i osnaživanje svih ostalih kapaciteta unutar dva kluba. 
 
Saradnju su, na Sajmu sporta održanom u Novom Sadu, potpisali potpredsednik Vojvodine Vlada Bobar i trener i predsednik Skupštine Hajduka Darko Trivković.
 
Potpredsednik Vojvodine Vlada Bobar ističe da bi ova saradnja trebalo da bude sjajna stvar za budućnost rukometa, ali i budućnost ova dva kluba. 
 
"Hajduk iz Beške je poslednjih godina prepoznat kao jedan od najboljih klubova u radu sa mlađim selekcijama u Srbiji. Vojvodina taj status već ima kroz igrače koje je promovisala u prvi tim koji su danas nosioci višestrukog šampiona Srbije, ali želi da tu bazu proširi i da sarađuje sa onima koji imaju viziju u radu sa mladima", naveo je Bobar.
 
On je dodao i da je jasna obostrana korist koju će oba kluba imati, a ona bi se mogla ostvarivati i u okviru zajedničkih treninga kao i mnogobrojnih akcija koje se tiču mlađih selekcija. 
 
Predsednik Skupštine Hajduka iz Beške Darko Trivković poručio je da je veliko zadovoljstvo i privilegija potpisati jedan ovakav ugovor koji će pomoći talentovanim rukometašima da još više napreduju. 
 
"Vojvodina je veliki klub, najveći na našim prostorima. Pokazala je u prethodnim godinama da je deo njene vizije oslanjanje na mlade. Srećan sam što Beška ima priliku da, nadamo se, promoviše neko dete u šampionski tim, a ujedno da se osloni na ispomoć u igračima Vojvodine. Sjajna stvar za oba kluba i na nama jeste samo da radimo", rekao je Trivković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport