VIDEO Kabel vodio 70 minuta, pa ispustio pobedu nad ekipom Loznice

Fudbaleri Kabela remizirali su sa ekipom Loznice u okviru 13. kola Prve lige Srbije rezultatom 1:1.
Domaći su sjajno otvorili meč i već u prvih nekoliko minuta utakmice stvorili nekoliko prilika.
 
Već u 7. minutu Kabelu se dobra igra isplatila kada je nakon odbitka loptu pokupio Nikola Pavlica i doneo radost domaćim navijačima.
 
U narednim minutima viđene su šanse na obe strane, fudbaleri novosadskog prvoligaša u nekoliko navrata tražili su jedanaesterac, a najbolju priliku u prvom delu igre za igrače Loznice osujetio je golman domaćih Vladan Elesin sjajnom odbranom.
 
Do kraja prvog dela igre Kabel je imao nekoliko opasnih napada, ali nisu uspeli da postignu gol, da bi u poslednjim momentima poluvremena Elesin ponovo spasao sopstveni gol refleksnim reakcijama.
 
Takođe igrač gostiju Filip Rajevac zaradio je isključenje nakon drugog žutog kartona u 45. minutu.
 
Na početku drugog poluvremena nije viđen veliki broj prilika, ali je broj igrača na terenu u 62. minutu ponovo postao jednak, kada je Matvej Martinkevič dobio drugi žuti karton.
 
Kabel nije uspeo da sačuva svoju mrežu i da ostvari drugi trijumf u nizu, jer je u 75 minutu nakon centaršuta Mijailovića Dragiša Komarčević doneo izjednačenje gostima. Do kraja meča nije viđen veliki broj prilika, pa se utakmica i završila rezultatom 1:1.
 
 
Kabel se nakon ovog kola još uvek nalazi na začelju tabele sa 7 osvojenih bodova, ali je uspeo da ubeleži drugu vezanu utakmicu bez poraza, nakon pobede u prošlom kolu nad ekipom Radničkom iz Sremske Mitrovice.
 
U narednom kolu Novosađani gostuju ekipi Rada sa Banjice, a meč će se igrati u subotu 23. oktobra.
  • Dusan Dzigurski

    20.10.2021 15:37
    Kabele, ljubavi moja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport