Budi pobednik - Novi doživljaj gledanja Lige šampiona sa Mozzartom

Najveće kvote na svetu, piće, klopa i pokloni obradovali su igrače i ljubitelje fudbala širom Srbije.
Emotivni susret Ronaldinja i Mesija, preokret PSŽ-a, petarde Sitija i Reala, četiri gola na stadionu "Vanda Metropolitano" od 8. do 34. minuta... 
 
Ludnicu u trećem kolu grupne faze Lige šampiona mogao je da isprati samo onaj ko ima pet-šest ekrana kod kuće ili se uputio na mesto gde je provod uz sve mečeve najelitnijeg takmičenja zagarantovan.
 
Najveće kvote na svetu, piće, klopa i pokloni obradovali su igrače i ljubitelje fudbala na Mozzartovim uplatnim mestima širom Srbije, a vesnik spektakularne večeri bio je legendarni Ronaldinjo, koji se pojavio na "Parku prinčeva" uoči okršaja Parižana sa Lajpcigom i doneo dobru karmu bivšem klubu.
 
Novosađani okupljeni u Mozzartu odmah su osetili da će to biti dobra noć, a golovi su krenuli da se nižu – sa ekrana koji je prenosio sliku iz Madrida, preko Donjecka, Istanbula, Briža, do Amsterdama...
 
 
Čak 35 puta se zatresla mreža, na osam mečeva trećeg kola, a najbolji doživljaj gledanja opet je bio na uplatnim mestima u Mozzartu.
 
I to ne samo u Novom Sadu, druženje je organizovano u Beogradu, Subotici, Nišu, Valjevu, Kragujevcu, Užicu... Šerif nije uspeo da priredi iznenađenje i protiv Intera, Liverpul je sa penala u završnici odneo sva tri boda protiv Atletika, sigurne pobede upisali su Real, Ajaks, Siti... a nova uzbuđenja očekuju se već večeras.
 
 
Budi pobednik, prati sve mečeve Lige šampiona u eksluzivnom ambijentu Mozzartovih uplatnih mesta, uživaj sa društvom uz posluženje i "švedski sto" sa najboljim kotama!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.