Novosadska liga: Šajkaš na vrhu, zanimljivo u Stepanovićevu

Posle 11. kola u Novosadskoj ligi, petom rangu domaćeg fudbala, Šajkaš se nalazi na vrhu, dok Slavija i Tatra vrebaju svoju šansu.
Novosadska liga: Šajkaš na vrhu, zanimljivo u Stepanovićevu
Foto: 021.rs
Šajkaš je u Kovilj savladao Fruškogorski partizan, rezultatom 2:0. Novu pobedu Koviljčanima doneli su Milanović i Zaov. 
 
Zanimljiva utakmica igrala se u Stepanovićevu, gde je Omladinac dočekao Fruškogorac iz Sremske Kamenice. Domaćini su na poluvremenu imali čak tri gola prednosti, poveli su u 20. minutu, a potom su Žeželj i Stojanović povisili rezultat.
 
Međutim, nisu uspeli da sačuvaju prednost. Angažovanije su zaigrali gosti i Dragojlović postiže prvi gol za Fruškogorac, a Radaković i Jevtić, u finišu meču, svojim golovima dovode do izjednačenja. Bio je to i konačan rezultat - 3:3.
 
Slavija je na gostovanju komšijama sa Najlona savladala Crvenu zvezdu, rezultatom 3:1. Poveli su gosti preko Begovića u 21. minutu, da bi Stajić pred kraj prvog dela igra povisio rezultat na 2:0. U drugom poluvremenu Salajčani su stigli i do trećeg gola, a domaćini su uspeli da postignu tek utešni pogodak.
 
Tatra je opravdala ulogu favorita u meču sa Jedinstvom. Posle 90 minuta, rezultat je bio 2:0, u korist domaćina iz Kisača. Dvostruki strelac na meču bio je Kobiljski.
 
U ostalim mečevima igrali su: Borac - Bačka 1923 0:2, Petrovaradin - Futog 0:1, Jugović - Dinamo 1:0, ŽSK - TSK 1:2.
 
Na prvom mestu je Šajkaš sa 29 bodova, a za vrat Koviljčanima diše Slavija i Tatra sa 27. Četvrtoplasirani TSK ima 23 boda, dok ostali timovi imaju manje od 20 poena. Na začelju se nalaze Petrovaradin, Jedinstvo i Omladinac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.